betterpeople a/s åbner i Århus C og KBH

Pressemeddelelse:

betterpeople a/s med Claus Bak, tidligere direktør hos den internationale rekrutteringsvirksomhed Randstad A/S, samt erhvervspsykolog Kim Bisgaard i spidsen åbner kontorer i Århus C og København.

 

betterpeople a/s åbner i Århus C og KBH

 

Tidligere direktør hos Randstad Claus Bak og erhvervspsykolog Kim Bisgaard åbner kontorer i København & Århus med fokus på deres to hovedaktiviteter betterpeople Rekruttering og Vækst & Udvikling.

Claus Bak udtaler "betterpeople er et konsulenthus, som leverer tilpassede løsninger med udgangspunkt i hvem kunden er og hvad kunden ønsker at opnå som virksomhed. Det er vigtigt at få rekrutteringen implementeret i strategien, som jo er specifik for den enkelte virksomhed, hvorfor rekrutteringsstrategien naturligvis også bør være det. Rekrutteringsydelser har generelt en tendens til at være konceptagtige - hvorimod vi skræddersyr, der hvor det giver den optimale løsning for kunden"

"Vil man som virksomhed have succes i fremtiden, er vi ikke i tvivl om, at det kræver de rette medarbejdere og en veltilrettelagt og styret rekrutteringsstrategi som sikrer dette optimalt - det gør vi os umage for at bidrage med, siger Kim Bisgaard videre. 

Vores andet forretningsområde "Vækst & Udvikling", har fokus på virksomheds- & ledelsesudvikling med flere redskaber i værktøjskassen. Overskrifterne er bla.: Strategi & vækstacceleration, Born Global, Lederteamudvikling & Coaching. 

Åbningen af de nye kontorer understreger, at betterpeople ønsker at være nærværende, fleksible og tæt på kunderne.