Eksempler på headhunting & rekrutteringsopgaver

Hos betterpeople A/S har vi stor erfaring med flere typer af stillinger & profiler. 

ALLE DISSE STILLINGER ER BESAT

 

CEO INTERSALES: Erfaren lederprofil, som kan udvikle og eksekvere til næste niveau.

Vor kunde, INTER SALES A/S, som omsætter for et større trecifret millionbeløb, er inde i en positiv udvikling og ønsker, som led i de videre udviklingsplaner, at ansætte en CEO til at sikre den fortsatte vækst og udvikling.

Kommerciel Direktør for RelationMedia: Spændende stilling i en vækstvirksomhed i internationalt perspektiv med mulighed for medejerskab. 

Mekanikkonstruktør til SGM Light A/S: Du bliver en central person i produktudviklingsarbejdet og får muligheden for at arbejde med alle aspekter i den mekaniske del af produktudviklingen.

Salgsdirektør GASA NORD GRØNT: For at sikre den fremadrettede vækst og for at løfte salgsorganisation og kundeoplevelse til næste niveau søge en ny dedikeret salgsdirektør. 

NYT SYN: Vi søger for en brancheførende detailkæde en ambitiøs, erfaren og visionær digital ekspert, som kan favne arbejdet strategisk såvel som detaljeret i forhold til fremtidens digitale løsninger.

Business Controller for Rokkedahl Kylling: Som Controller hos Rokkedahl Kylling bliver du en del af en spændende og ambitiøs virksomhed i stor vækst. Der er fokus på vækst og ordentlighed, og der samarbejdes om at nå de fælles mål.

For kunde - Dynamics AX teknisk konsulent: Du vil komme til at arbejde i et internationalt miljø med høje ambitioner på kundens vegne.

Klik her for at se vores aktive jobopslag.

31.03.2017