Hos betterpeople har vi et fælles etisk grundlag

Hos betterpeople har vi et fælles etisk grundlag

Vi skaber værdi & er ambitiøse på vore kunders vegne.

Vi tror på, at et godt meningsfyldt samarbejde med vores kunder bedst sker gennem et langsigtet samarbejde, hvor vi lærer hinanden at kende.

Hos betterpeople har vi et fælles etisk grundlag

Vi ønsker som konsulenter at blive oplevet ved at:

 

  • Vi skaber værdi & er ambitiøse på vore kunders vegne.

  • Vi tager ansvar for, at vores indsats er relevant, handlingsorienteret og motiverende.

  • Vi søger så vidt muligt at skabe klarhed kontraktmæssigt. Så alle kender prisen på en ydelse inden opgaven gennemføres. Nogle typer af opgaver kalder på en fleksibel løsning og deraf følgende en fleksibel økonomi, det forsøger vi at have best muligt afklaret på forhånd.

  • CSR mæssigt søger vi at handle med omtanke og ansvarligt. Vi søger at tage flest mulige hensyn i forhold til at vi selv, vore kunder og interessenter bidrager til at beslutninger og handlinger bidrager til en ordentlig global sammenhæng såvel som organisation, forretningsmæssig og menneskeligt.

  • Vores konsulenter arbejder professionelt dvs. vi er uddannet og har stærke praktiske erfaringer med de områder og processer vi beskæftiger os med. Vi søger at gøre os selv universelt og helhedstænkende. Det vil sige forstå og rumme kompleksiteten i de ting vi beskæftiger os med. Og så elegant at kunne gøre det enkelt og handlingsorienteret. Derfor prioriterer vi uddannelse og kompetenceudvikling højt såvel fagligt som personligt.

  • Vi har et stort "bibliotek" og ønsker at være opdateret på nogle af den nyeste forskning, metoder og trends - og forsøger at forholde kritisk til enøjet forskning og koncepter.

  • Vi tror på at et godt meningsfyldt samarbejde med vores kunder oftest bedst sker gennem et langsigtet samarbejde hvor vi lærer hinanden at kende - nogle gange sågar på godt og "mindre godt"

  • Vi værner om fortroligheden i forholdet til vores kunder. Vigtigst af alt bygger vi vores hverdag på tillid til hinanden og kunderne.

 

       Dette etiske grundlag ligger til hver en tid opdateret på www.betterpeople-etik.dk