Lars Kromand - ny formand i bestyrelsen hos betterpeople A/S

Lars' store strategiske og forretningsmæssige viden vil understøtte den videre ekspansion og de stærke relationer til vores kunder samt tilknytning af flere kompetente partnere og rekrutteringskonsulenter.

Lars Kromand - ny formand i bestyrelsen hos betterpeople A/S

Tidspunktet til at få en ekstern bestyrelsesformand i bestyrelsen hos betterpeople A/S er det rigtige. betterpeople har opnået en stærk position på headhunting og rekrutteringsmarkedet, og dette skal udbygges og udvikles med flere partnere og konsulenter i nærmeste fremtid. Ydermere skal betterpeoples kompetencer og ekspertise fokuseres på at accelerere yderligere inden for vores nye forretningsområde, som fokuserer på freelance, konsulent og interimansættelser primært indenfor IT, teknik og digitale konsulenter.

Med Lars Kromand har betterpeople fået en strategisk tænkende bestyrelsesformand, der er lykkedes med at opbygge og ekspandere adskillige virksomheder. Vi forventer, at Lars' store viden vil understøtte den videre ekspansion, de stærke relationer til vores kunder samt tilknytning af flere kompetente rekrutteringskonsulenter, som kan bidrage til betterpeoples kultur og forretningsmæssige udvikling.

 

01.09.2017