Rigtig godt nytår! Vi starter året med at flytte til nyt domicil i Skejby pr. 01.01.2018!

På baggrund af den positive udvikling vi har gennemgået de seneste år, er det med stor glæde, at vi nu kan meddele, at vi pr. 01.01.2018 flytter til nyt kontorfællesskab hos Elbek & Vejrup på Tangen 6, 8200 Aarhus.

Rigtig godt nytår! Vi starter året med at flytte til nyt domicil i Skejby pr. 01.01.2018!

År 2017 har på mange måder været et begivenhedsrigt år for betterpeople. Vi har blandt andet lanceret betterpeopletech, som fokuserer på freelancekonsulenter og specialistydelser inden for IT, det tekniske felt og den digitale verden, for at imødekomme agiliteten på disse markeder. Det blev ligeledes året, hvor Ida Storm, vores kommercielle direktør, kom ombord hos betterpeople. Ida er i fuld gang med at opbygge vores afdeling i Kolding og ikke mindst at skabe stærke kunderelationer med baggrund i sine 20 års erhvervserfaring fra rekrutteringsbranchen. År 2017 blev også året, hvor tidspunktet kom til at få en ekstern bestyrelsesformand, i form af Lars Kromand, i bestyrelsen hos betterpeople. Med Lars Kromand har betterpeople fået en strategisk tænkende bestyrelsesformand, der er lykkedes med at opbygge og ekspandere adskillige virksomheder. Et år med positiv udvikling i tråd med vores vision, hvilket ikke havde været muligt uden vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst kolleger, som hver dag bidrager til, at vi hos betterpeople kan hjælpe virksomheder og jobsøgende med udgangspunkt i den enkelte – i tråd med vores slogan ’Who you are’. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige stort tak for det forgangne år til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger, og ønske alle et godt og lykkebringende nytår.

Vi ser frem mod år 2018, hvor vi fortsat vil stræbe efter, at endnu flere mennesker og organisationer finder sammen i et resultatorienteret, meningsfuldt og værdiskabende samarbejde. I år 2018 glæder vi os også til for alvor at tage fat på en række spændende udviklingsprojekter i vores afdeling i København.

Godt nytår fra betterpeople-teamet!

 

29.12.2017