Vi søger for vores kunde Pragmasoft A/S en "Senior ASP.NET backend webudvikler”

Vi søger for vores kunde Pragmasoft A/S en "Senior ASP.NET backend webudvikler” Du skal være del af et dygtigt og dynamisk team som arbejder på at skabe fremsynede unikke software e-handelsløsninger. 

Teamet arbejder i et tempofyldt miljø, hvor du skal være med til at udvikle innovative teknologiske løsninger som understøtter vores forretningsmæssige visioner & målsætninger. Du skal derfor kunne designe, udvikle, dokumentere og vedligeholde software på et højt niveau.

Om Pragmasoft: Vi dyrker at være en lærende organisation, og vi er gode til det sammen. Vi er et kollektiv af folk der hjælper hinanden, og kan lide en uformel kultur og organisationsstruktur med høj grad af frihed og selvstændighed. Ledelsen og kolleger snakker med hinanden og har det sjovt. Vi vil være de bedste, og er åbne overfor alt der kan hjælpe os til det såvel fagligt som forretningsmæssigt. Du tilbydes fleksible personalegoder som du selv og dine kolleger sætter dagsordenen for – næsten kun fantasien sætter grænsen. Du bliver en del af en succesfuld it-virksomhed, hvor du er omgivet af erfarne, dygtige og inspirerende kollegaer.

Se mere om selve stillingen her