Qampo software developer

Er du nyuddannet og har du ild i øjne og fingre? Nu har du muligheden for at komme med på Qampo vognen, der kører stærkt og sætter nye standarder for digitalisering!

Er du nyuddannet og har du ild i øjne og fingre ? Nu har du muligheden for at komme med på Qampo vognen, der kører stærkt, og sætter nye standarder for digitalisering !

På trods af, at QAMPO endnu ikke er et år gammelt, vandt virksomheden Iværksætterprisen 2015, hvilket siger noget om den udvikling der er gennemgået.
QAMPO er stiftet af tre matematik-økonomer med baggrund indenfor operationsanalyse og matematisk modellering, og råder over unikke spidskompetencer indenfor discipliner som planlægning, optimering, machine learning og business analytics. QAMPO udvikler med andre ord dømmekraft til gavn for både borgeren, brugeren og bundlinien.

betterpeople A/S søger nu på vegne af QAMPO to Software Developers, der skal være med til at skubbe QAMPO endnu længere frem på digitaliseringsbanen ved at bidrage med produktudvikling fra øverste hylde. "et job med høj faglighed og indhold" Du bliver en del af et stærkt team af kompetente og nørdede kollegaer, der sammen definerer, udvikler og implementerer avancerede digitaliseringsløsninger i et inspirerende og højt fagligt miljø hos QAMPO. Kunderne er private og offentlig organisationer.

Dit primære ansvarsområde bliver den tekniske platform, så her skal du brænde for at dygtiggøre dig og allerede være fortrolig med forskellige værktøjer, så du kan produktudvikle, implementere og yde løbende service og support. Det samlede slutprodukt/løsning skal overstige kundens forventninger og være teknisk front edge i branchen.

QAMPO benytter følgende teknologier:
Front-end: Javascript, Angular JS, Bootstrap, Mobile platforme
Back-end: Java, Spring boot, Spring Data REST, SQL

Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til disse teknologier, samt til generel serveropsætning og konfiguration. Hvis ikke forventer QAMPO, at du med din basisviden, skarphed og motivation, lynhurtigt gør dig i stand til at rykke QAMPOS produkter endnu længere frem på banen. Kan du det, er din uddannelsesmæssige baggrund underordnet.

"er dette dig" ? som person er du: -lærevillig og open minded -passioneret omkring data og databehandling -resultatorienteret -vellidt og engageret -energisk og vedholdende "kender du ikke QAMPO i forvejen"... så lad dig overraske positivt. QAMPO er en DNA-drevet vækstvirksomhed, der samtidig er yderst ambitiøs, udfordrende og agil, uden at kompromittere høj faglighed og nøgtern dømmekraft i rollen som kompetent rådgiver for kunderne.

Lige nu har du muligheden for at komme med på QAMPO teamet og dermed alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde. Du vil blive mødt af, og din dagligdag vil bestå af, professionel sparring i topklasse, unikke tekniske muligheder, og masser af ambitioner og ærgerrighed, på både dine og teamets vegne. "kan du ikke vente med at komme i gang ?" ....det kan QAMPO heller ikke, så skynd dig at søge jobbet på linket til højre på siden.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og vi vil behandle den seriøst og læse den med stor interesse. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Claus Bak på mobil: 53834994 eller cb@betterpeople.dk.