betterpeople a/s søger ambitiøs & helstøbt rekrutteringskonsulent/partner

Vi har et stærkt ønske om, at dit job hos os kommer til at give dig rammer og muligheder, hvor du kan udleve dit potentiale! Ønsker du at skræddersy dit eget job som rekrutterings- & virksomhedskonsulent, så lad os tage en dialog om vi har en tilpas fælles mening om, hvad det er og indebærer.

betterpeople a/s søger ambitiøs & helstøbt rekrutteringskonsulent/partner

Vi har pt. brug for at få en ny konsulent med på holdet primært i forhold til at levere rekrutteringsydelser til vore kunder.

Derudover skal du skal være dygtig og have lyst til at levere mere end blot kandidater til virksomhederne. Derfor må du udover stærke rekrutteringsmæssige kompetencer også have lyst til, og gerne erfaring med, at bidrage til virksomheders vækst og udvikling. Det skal du være indstillet på at blive en del af. Vi er meget indstillet på at vi udvikler dette i fællesskab.

Vi gør os umage for at skabe en uformel kultur og tillidsfuld samarbejdsform. Rammer som du og vi mener er de optimale for at kunne præstere og levere over for vore samarbejdspartnere. Det skal være rammer som vi alle bliver motiveret af i det daglige.

Er du den rette person, er der mulighed for partner- & medejerskab, ligesom du vil blive tilbudt vor partnerpakke, der inkluderer coaching, uddannelse, og deltagelse på vore to årlige strategirejser.

Skriv et par ord om hvorfor du skal med på betterpeople-teamet og søg jobbet her på siden. Ring gerne til Claus Bak på tlf. 5383 4994 eller Kim Bisgaard tlf. 50503339 for uddybbende information.