betterpeople A/S søger økonomichef til NEM Forsikring A/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en stærk økonomiprofil med kompetencer inden for regnskab og økonomistyring og med god forretningsforståelse? Er du en dygtig leder, der har lyst til at gå forrest og udvikle din afdeling? Så er dette jobbet for dig!

Innovativ virksomhed i vækst
NEM Forsikring A/S er resultatet af en fusion mellem Midtjysk forsikring og Forsikring Fyn, der tilsammen har over 300 års forsikringsdrift i bagagen. Det er Nem Forsikrings klare ambition at være  markedets dygtigste og mest nytænkende udbyder af forsikringsprodukter.
Selskabet er i hastig vækst og oplever en stor grad af positiv udvikling. Antallet af nye projekter er højt og omfatter både rent online salg af forsikringer samt adskillige andre innovative salgskanaler og produkter. I NEM Forsikring arbejdes der motiveret og engageret, og der bliver sat en ære i at yde kompetent og nærværende service. Arbejdsmiljøet, du som økonomichef vil blive en del af, er professionelt og højt kvalificeret, samt præget af faglig stolthed, glæde og dynamik.

Udvikling og optimering både selvstændigt og gennem samarbejde 
I stillingen som økonomichef ved NEM Forsikring bliver du ansvarlig for ledelsen af økonomiafdelingen og medlem af ledergruppen, hvor du byder ind med budgetter, regnskab og rapportering, samt simulationer, prognoser og afkast i nye projekter. Du vil derfor få en vital rolle i virksomheden, som vil kræve alsidighed, overblik og en "tung" værktøjskasse indenfor området.   
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte ledelse og fordeling af arbejdet i afdelingen, udførelse af løbende kontroller og rapportering samt en stor del udvikling og implementering af nye idéer og tiltag. Som leder er du god til at skabe og understøtte udvikling gennem godt samarbejde og i stand til at sikre korrekthed og klarhed i rapporteringen. Du vil komme til selvstændigt at varetage og implementere forretningsmæssige og strategiske beslutninger, overholde og optimere procedurer for forretningsgange inden for økonomiområdet, samt udvikle og optimere arbejdsgange og processer.

Proaktiv leder med vægt på ordentlighed
Som person besidder du en høj grad af personlig integritet, og du har en proaktiv og positiv indstilling, som især kommer til udtryk ved analysedelen, hvor du kontinuerligt og systematisk søger og gennemfører veldokumenterede optimeringer i samarbejde med de øvrige afdelinger i firmaet. Du kendetegnes blandt andet ved dit engagement i dine medarbejdere, dine stærke samarbejdsevner og din motiverende og anerkendende ledelsesstil, med respekt for den enkeltes trivsel i teamet . Du er en "do'er" hvorfor ord som selvstændig, handlekraftig og resultatorienteret er ord, der beskriver dig, og du går gerne den ekstra mil for dine medarbejdere og din afdeling, der sikrer I sammen kommer i mål.

Du har et solidt kendskab til regnskaber, budgettering og stresstests samt projekt- og procesanalyser - muligvis opnået gennem din uddannelse som revisor eller økonom. Din grundlæggende forretningsforståelse og stærke analytiske sans er tydelig, og du har viljen til at sætte dig grundigt ind i de regler, der gælder for finansielle virksomheder, og holde dig opdateret og uddannet m.h.t. den konstante udvikling, der sker på området. Ideelt set kommer du med erfaring fra en finansiel virksomhed eller på anden måde har kendskab til risikostyring og regler for regnskab og solvensberegning. Alternativt kommer du fra en lignende stilling i servicebranchen. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Er du interesseret i stillingen hos NEM Forsikring, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Claus Bak på cb@betterpeople.dk eller tlf. +45 5383 4994 eller Team Lead Maria Faber på mf@betterpeople.dk eller tlf. +45 5382 4466. 

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger økonomichef til NEM Forsikring A/S

betterpeople A/S søger økonomichef til NEM Forsikring A/S

Virksomhed
NEM Forsikring

Sted
Skanderborg

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk