Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Internationalt softwaresalg - vi leder efter ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.

Internationalt er vi på søger ambitiøse partnere, der er interesseret i en ny innovativ professionel software løsning med et stort potentiale.               

Du tilbydes:

Vi samarbejder, eksekverer udvikling og innovation sammen med EY. Og EY Skandinavien er vores strategiske partner.
Har du et tæt partnerskab med partnere og konsulenter indenfor EY på verdensplan vil det være en meget attraktiv mulighed for dig. Du kan potentielt få en eksklusiv position med et fremragende produkt, der har et fantastisk skaleringspotentiale.

Dette kombineret med en meget attraktiv kompensationsmodel, giver dig mulighed for at generere en betydelig indkomst på lang sigt.
Du vil få den nødvendige støtte og uddannelse samt hjælp til de første salg. Udviklingsmæssigt har vi en meget høj kadence, der vil fortsætte med at udvikle en innovere produktet. Vi vil have succes!  

 

Den succesfulde partner:

I har et stærkt netværk af kunder, som kan drage fordel af løsningen, eller et stærkt netværk af partnere eller medarbejdere som har det. Måske er I ikke mange ansatte, men har et specielt branchekendskab og række kunder indenfor en specifik lodret vertikal/branche.
Der kan dokumenteres salgserfaring fra erhvervelse af kunder på strategisk niveau; salg og produktudvikling rådgivning og styring af projekter.
I kender disciplinen at sælge software og skabe en god solid valueproposition med kunderne på lang sigt. 
Forretningsforståelse og gode forhandlingsevner er et must.
Du er top motiveret for at samarbejde fokuseret med os, og du vil have succes.
Erfaring med implementering af forretningsplaner og salgs- og marketingstrategi er et plus.
Der er et stort potentiale i at sælge konsulenttimer til udvikling og implementering for de rette konsulenter, hvis det er det I ønsker. Således kan et konsulenthus opnå en betragtelig højere indtjening pr. fakturerede time.  

 

Løsningen:


 

Løsningen er en brugervenlig softwareløsning – en suite af tre applikationer – der effektiviserer virksomhedens strategiimplementering, interne kontroller, finansielle rapportering og risikostyring. Med konstant adgang til opdateret information om virksomhedens processer og fremdrift, er organisationer sikret et rettidigt og sikkert fundament for at træffe de rette beslutninger. Løsningen leveres på en skalerbar og sikker platform, der kan implementeres i alle organisationer.

Softwaren er en elegant easy-to-use software suite, som sikrer, at kommunikation og videndeling fungerer effektivt. Den giver adgang til real-time data. Systematiserer viden og aktiviteter mm. så det er muligt at give alle ledelsesniveauer et overblik "cockpit" i forhold til at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger. Løsningen kan bruges i de fleste organisationer, og der tilbydes en langsigtet attraktiv aflønning, så der er et stærkt potentiale for en solid fortjeneste for den rigtige partner. 

Upload en motiveret ansøgning info med din baggrund her.
Vi vil derefter kontakte dig for en yderligere dialog.


Yderligere spørgsmål kontakt direktør & partner Kim Bisgaard, mail: kbi@rismasystems.com eller tlf.: +45 50503339.

(c)

 

 

(C) betterpeople A/S

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Ambitiøse internationale salgspartnere søges

Virksomhed
Kontakt betterpeople A/S

Sted
Internationalt

Kategori

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk