Area Sales Manager for Danmark/Norge søges

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du proaktiv og ønsker at opbygge og udvikle et marked for en international virksomhed i vækst? Har du et stort personligt drive og er i stand til at skabe et salgsnetværk inden for underholdnings- og arkitekturbranchen? Så har vi stillingen til dig.

betterpeople A/S søger en Area Sales Manager til Danmark/Norge for SGM Light A/S

SGM Light A/S tilbyder et spændende job med gode muligheder for professionel og personlig udvikling i et inspirerende miljø ved en af verdens førende producenter af LED lys. SGM Light A/S beskæftiger sig med LED-belysning inden for underholdnings- og arkitekturbranchen, hvor de bl.a. leverer belysning til store koncerter og nationale seværdigheder. For mere information om SGM Light A/S se her: sgmlight.com

Job i spændende branche med gode udviklingsmuligheder

Du vil som Area Sales Manager have direkte reference til den salgsansvarlige i Danmark. Med base på SGM Light A/S's hovedkontor i Århus vil du have kollegaer omkring dig og indgå i et team, som arbejder med salg og service. Du bliver hovedaktør for udvikling og etablering af det danske og norske marked for SGM Light A/S, og du kommer derved til at levere løsningsorienteret projektsalg på højt niveau med stor variation og spændende kunder. Du vil have ansvar for fastholdelse af nuværende kundeprojekter, samtidig med at du opsøger og etablerer relationer til nye kunder inden for underholdnings- og arkitekturbranchen. Du vil indgå i dialog med lysdesignere, private virksomheder og offentlige institutioner, forhandlerer og distributører - Kontaktfladen er stor. Jobbet indebærer 30-40 rejsedage årligt. 

Stærk salgsprofil

Da du både skal fastholde og udbygge forretningen, er du selvkørende, proaktiv og resultatorienteret. Du besidder et stort salgsgen og er robust og struktureret. Som driveren for løsningsorienteret projektsalg er du meget målrettet og vedholden i forhold til dine mål. Du er god til at pleje og udvikle dit netværk, og du har derfor stærke relationsbyggende kompetencer, som du kan bruge aktivt til kundepleje samt ekstern - og intern, kommunikation.  

Du har erfaring med løsningssalg af tekniske produkter. gerne inden for underholdnings- og/eller arkitekturbranchen. Den ideelle kandidat har baggrund i og interesse for dynamisk lys, men dette er ikke et krav. Du besidder et stort personligt drive og kan inspirere kunderne. Du har erfaring med henholdsvis CRM og aflægning af besøgsrapporter, og du har sandsynligvis en kommerciel eller anden relevant baggrund og uddannelse. Da arbejdet foregår i Danmark og Norge, skal du kunne begå dig på både dansk og norsk. 

Ansøgning

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, vil ansøgninger blive behandlet løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Ønsker du at søge stillingen, så send ansøgning og CV via link på denne side.

For yderligere information kontakt direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5383 4994 eller Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til kunden uden din tilladelse.

(C) betterpeople A/S

Area Sales Manager for Danmark/Norge søges

Area Sales Manager for Danmark/Norge søges

Virksomhed
SGM Light A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk