betterpeople A/S søger ambitiøs Area Sales Manager til Front-Z A/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er internationalt relationssalg lige dig? Har du evnen til at udvikle et langvarigt samarbejde med eksisterende og nye kunder, og formår du samtidigt at lukke kontrakten, når muligheden er der? Så er det måske dig, vi leder efter!

betterpeople A/S søger en erfaren Area Sales Manager for vor kunde Front-Z A/S

Som Area Sales Manager hos en af Europas førende leverandører af malede MDF-låger, Front-Z,  får du  ansvaret for at skabe og forstærke positionen på det engelske, irske og norske marked. Du får muligheden for at spille en hovedrolle i Front-Z' udvikling og derved være med til at  accelerere væksten i en virksomhed, som allerede i dag vækster kraftigt. Med direkte reference til direktøren bliver din primære arbejdsopgave at udbygge og fastholde positionen på de pågældende markeder. Du skal kunne skabe en stærk relation hos nuværende såvel som nye kunder. Du skal have en god blanding af tålmodighed og evne til at udvikle partnerskaber mellem udvalgte nøglekunder og Front-Z, samtidig med at du har  drivet til at gå forrest, sætte mål  og arbejde fokuseret på at nå dem.

Kunde- og salgsorienteret mindset med fokus på udvikling og vækst

Meget af dit arbejde vil foregå i felten,  hvor du vil være i direkte kontakt med kunderne. Du skal kunne vedligeholde og skabe kontakt til betydningsfulde partnere, hvilket forudsætter, at du kan yde god, faglig rådgivning og skabe tillid hos dem. Samtidig skal du have en overbevisende kommunikationsform og være en stærk afslutter, som får ordren i hus.

Du vil komme til at sidde i et selvstændigt og afvekslende job, og du skal derfor  trives med at være selvkørende.

Du får afgørende indflydelse på virksomhedens strategiske vækst og udvikling, så du er strategisk, visionær og fremsynet i din tilgang, uden at miste jordforbindelsen.

Du besidder en stærk forhandlingsevne, og da salget foregår på det engelske, irske og norske marked, skal du tale og skrive perfekt engelsk. Du har interesse for andre kulturer og kan bruge denne interesse aktivt til at forstå og imødegå den lokale forretningstilgang. Da der er en del årlige rejsedage forbundet med jobbet,  skal du være rejselysten og finde det, at befinde dig i en anden kultur og interagere med denne, interessant og motiverende. Erfaring med internationalt salg er derfor et krav, og erfaring inden for møbel- og køkkenbranchen vil være en fordel, men ikke et krav. 

Du skal drives af at være i direkte kontakt med kunderne og have evnen til at møde dem i øjenhøjde. Du skal være komfortabel med en rådgivningsfunktion, hvor du har en aktiv og udviklende dialog med kunderne. Du skal have gejsten og viljen til at udfordre, udvikle og tage ansvar for kunden for derved at skabe en stærk langvarig og tillidsfuld forretningsrelation.

Kvalifikationer

  • Du besidder evnen til at drive og motivere dig selv
  • Du er tålmodig som person, men har stadig evnen til at afslutte og tænke fremad
  • Du er relationsskabende og ikke bange for at være ude i marken og tale med kunderne
  • Du er en ligetil og stabil person, som samtidig besidder en innovativ og energisk tankegang
  • Du taler og skriver perfekt engelsk
  • Du har erfaring med internationalt salg
  • Du har sandsynligvis en salgsteknisk baggrund

Hvem er Front-Z A/S?

Front-Z er i dag en af Europas største leverandører af malede MDF-låger. Front-Z er en moderne og innovativ familievirksomhed, som er baseret på tillid. Virksomheden bygger på en solid håndværksmæssig baggrund og har derfor kompetencerne inden for feltet. Virksomheden er en videreførelse af Linnebergs Maskinsnedkeri, som blev etableret af Holger Linneberg tilbage i 1989. I dag leder sønnen Henrik Linneberg virksomheden. Front-Z har opnået kraftig og hurtig vækst, og virksomheden er gået fra at have 6 ansatte i 2003 til i dag at have omkring 70 medarbejdere.

Fleksibilitet og fællesskab vægtes højt. Front-Z er en dialogbaseret familievirksomhed, hvor kundekredsen typisk består af såvel større internationale koncerner, som mindre ejerledede virksomheder.

Hvad tilbydes du?

Du tilbydes en vigtig position i virksomheden med et ansvar for salget, udviklingen og væksten på det engelske, irske og norske marked. Du får mulighed for at udvikle dig personligt og karrieremæssigt.

Du tilbydes attraktive og ordentlige ansættelsesvilkår i et job med særdeles gode karrieremuligheder.

Ansøgning

For yderligere information kontakt betterpeople, direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den helt rigtige.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende.

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger ambitiøs Area Sales Manager til Front-Z A/S

betterpeople A/S søger ambitiøs Area Sales Manager til Front-Z A/S

Virksomhed
Front-Z A/S

Sted
Herning

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk