Backend konsulent til Kraftvaerk København

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Brænder du for at udvikle software, og kan du bygge videre på kundens ideer? Har du lyst til at have tæt kundekontakt, og har du mod på at præsentere kunderne for dine ideer og tanker til forbedring eller udbygning af deres løsninger? Så se her!

Vores kunde Kraftvaerk har rygende travlt og søger derfor dygtige Backend konsulenter til at styrke deres team i København. 

Som Backend konsulent hos Kraftvaerk er det vigtigt, at du har en udadvendt udviklerprofil og at du motiveres af at sparre med kunden. 

Om stillingen
Dit job har to primære funktioner: Udvikling af software samt kundekontakt/rådgivning. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø i tæt samarbejde med dine finske og russiske kolleger. 

Hvem er du?
Du har erfaring som backend-, frontend- eller full stack udvikler. Kraftvaerk søger erfarne kosulenter og/eller dygtige, nyuddannede mennesker med relevant erfaring fra studiejobs. Uanset hvor erfaren du er, så formår du at koble din tekniske udviklerfærdigheder med din evne til at forstå sammenhængen i kundens forretning. Kundekontakt er naturligt for dig og du har samtidig en god forståelse for opgaven.

Som person er det vigtigt, at du er selvstændig, venlig, udadvendt og at du godt kan lide at tænke i nye baner. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med Sitecore og/eller Episerver, men det er ikke et krav. 

Det forventes, at du:

  • har en relevant uddannelse inden for softwareudvikling
  • har erfaring med at udvikle web- og integrationsløsninger (måske fra et relevant studiejob)
  • taler både dansk og engelsk flydende 

Om Kraftvaerk
Kraftvaerk er en førende konsulentvirksomhed inden for softwareudvikling af skræddersyede webløsninger. Kraftvaerk har fokus på integrationer og innovative forretningsløsninger med speciale i integreret e-handel, portaler og websites. Kraftvaerk arbejder med rådgivning, udvikling af koncepter og implementering af en håndfuld forskellige web- og IT-løsninger, der er blandt de bedste på markedet. 

Det er en fælles passion for håndværket, der driver værket, og derfor er sparring en naturlig del af hverdagen og arbejdet. Hos Kraftvaerk er den enkelte medarbejder i centrum. 

Kraftvaerk tilbyder
En udfordrende og spændende hverdag i et kreativt udviklingsmiljø med et højt fagligt niveau. Du får kompetente kolleger, som har et unikt socialt sammenhold med masser af fokus på sociale aktiviteter. Vi har til huse på Islands Brygge i København i åbne, flotte lokaler. Du får stor indflydelse på egne opgaver og faglige udfordringer. Løn efter kvalifikationer samt god pensionsordning. 

Din ansøgning
For yderligere information kontakt direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til Kraftvaerk uden din tilladelse. 

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende.

(C) betterpeople A/S

 

Backend konsulent til Kraftvaerk København

Backend konsulent til Kraftvaerk København

Virksomhed
Kraftvaerk

Sted
København

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk