betterpeople A/S søger Commercial Manager for Intradify

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du B2B salgserfaring, og er du skarp på relationer? Vil du arbejde i en internationalt ambitiøs virksomhed i hastig vækst? Så har vi stillingen til dig!

betterpeople A/S søger Commercial Manager for Intradify

Er du målrettet og brænder for salg? Er du god til at kommunikere og arbejde systematisk med handel i forhold til mange forskellige slags virksomheder i forskellige brancher? Er du selvkørende med stort drive, og evner du selv at gribe boldene og løbe med dem? Så har Intradify stillingen til dig! 

Intradify beskæftiger sig med kampagnebaseret salg af non-food produkter til retail og B2B samt gennem 3. parts salgskanaler. Organisationens datadrevne tilgang til tingene giver et enormt potentiale.

Virksomheden har service, kundens behov og ønsker samt lønsomhed som det centrale for alle forretningsbeslutninger.

Som Commercial Manager får du mulighed for at være med til at udvikle, udvide og realisere det kæmpe salgspotentiale, der er. Du bliver ansvarlig for salg til det danske marked og på sigt også til nye markeder. Ambitionerne er høje, og målet er, at Intradify skal være de bedste i branchen. Du bliver en del af en uformel virksomhed med flad organisationsstruktur og stort fokus på det sociale. 

Kreativ og resultatorienteret
Det er et krav, at du har dokumenteret salgserfaring og har kommerciel forståelse. Du er en rigtig købmand, der ikke er bange for at gå forrest. Du skal have erfaring med og får ansvar for salg og gerne indkøb, da du bliver inddraget i hele processen fra produktindkøb fra leverandører i Asien til indgåelse af salgsaftaler og videresalg til distributører på det danske marked. Du har erfaring med large clients som eksempelvis DSG, COOP, m.fl. eller lignende erfaring. Som person er du resultatorienteret, tager ansvar for dine opgaver og når i mål med dem. Du er innovativ og er ikke bange for at gå nye veje. For at få succes i stillingen skal du have et højt drive og være en selvstarter med stor personlighed og en evne til at skabe resultater. Du bliver ansvarlig for driften og for udvikling samt eksekvering af salget nationalt og hurtigst muligt internationalt.

Du tilbydes
Der er stort udviklingspotentiale i stillingen for den rette kandidat, og på sigt vil der være mulighed for at udvide salgsrollen til også at omfatte nye, internationale markeder. Du får mulighed for sætte dit eget præg på din hverdag og udvikle funktionen og dine ansvarsområder fremadrettet. Der er højt til loftet og plads til personlighed samtidig med, at det professionelle niveau er højt. Du får et systematisk og velorganiseret bagland i ryggen. På sigt skal der etableres et team af internationale sælgere, som du sikkert kommer til at stå i spidsen for. 

Du får fast basisløn og mulighed for stor præstationsafhængig indtjening. 

Intradify beskæftiger i øjeblikket +25 fuldtidsmedarbejdere på deres hovedkontor i Lystrup nord for Århus, hvor du også vil have din daglige gang. Grundet den hastige vækst, rekrutteres der pt. til flere stillinger i virksomheden.  

Ansøgning
Opstartsdatoen ventes ultimo indeværende år. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Ønsker du at søge stillingen, så upload din ansøgning og dit CV via link på denne side.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør & partner Kim Bisgaard på email kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

 (C) betterpeople A/S

 

 

 

betterpeople A/S søger Commercial Manager for Intradify

betterpeople A/S søger Commercial Manager for Intradify

Virksomhed
Intradify

Sted
Århus N

Kategori
Salg

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk