COO søges til Min By Media

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Min By Media er på en spændende vækstrejse i Danmark og i Europa, og de vil have dig ombord. Er du en erfaren, kommerciel profil med skarpe lederegenskaber og stor gennemslagskraft? Er du stærk rent kommunikativt og ved du, hvordan man opbygger en organisation, skaber tillidsfulde relationer og sunde partnerskaber? Så er du måske den COO, vi leder efter.


betterpeople søger på vegne af Min By Media ApS en COO.

Som COO i Min By Media indtræder du i en fremadstormende medievirksomhed med store ambitioner og planer om at vækste. Du vil sidde på kontoret i enten København eller Aalborg alt efter din geografiske placering. Som COO vil du få en indflydelsesrig rolle med ansvar for flere vigtige områder. Du vil blandt andet komme til at varetage personale- og ledelsesansvar, foretage økonomi- og likviditetsstyring, samt sikre, at opgaver og processer forløber, som de skal. I rollen ligger der yderligere et ansvar for at opbygge og videreudvikle organisationen i samspil med organisationens CEO. 

Som COO kommer du til at spille en afgørende rolle i forbindelse med udvidelsen af Min By Media i flere byer både i Danmark og internationalt. Der vil være arbejdsopgaver, der blandt andet omhandler opstart af nye byer samt kapitalrejsning eksternt. Det er derfor også centralt, at du er skarp på produktudvikling, hvor du kan være med til at bygge på den eksisterende forretning. En anden væsentlig opgave vil være at udarbejde og eksekvere planer samt strategier for, hvordan Min By Media blandt andet starter nye byer op. Endeligt er det vigtigt, at du kan udarbejde både en plan B og C for projektet eller opgaven, hvis ikke plan A går som forventet. Du refererer til organisationens CEO, og du kommer til at indgå som del af ledelsesteamet, hvor du bidrager til det strategiske, organisatoriske, økonomiske og kommercielle arbejde i Min By Media. 

Drevet og forretningsorienteret profil
For at blive en succes i rollen forestiller vi os, at du har en solid forretningsforståelse, et stort drive og menneskelig indsigt, og du evner at skabe og vedligeholde relationer. Du er ordentlig og respektfuld i din relation til andre, og du er ikke bange for at konfrontere udfordringer, så længe det sikrer fremdrift. Du har en kommerciel uddannelsesbaggrund som eksempelvis cand.merc. og har solid erfaring fra tidligere, tungere roller med blandt andet kapitalrejsning, organisationsudvikling, økonomistyring og strategiarbejde.

Som person er du udadvendt, og du henter din energi ved at være i kontakt med andre. Du er visionær og formår nemt at formidle budskaber på alle niveauer med både gennemslagskraft og troværdighed. Din tilgang til udfordringer og opgaver er løsningsorienteret, innovativ og professionel, og du tager ansvar for dine valg og de projekter, du igangsætter. Du har øje for nye muligheder, og du bidrager med ideer til nye koncepter og produkter i takt med, at Min By Media vokser. Vi ser også gerne, at du har en iværksætterånd, idet din rolle og dine opgaver vil involvere udvikling af ideer og projekter. Hertil har du også en stærk økonomisk forståelse. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til mediebranchen. 

Indflydelsesrig stilling med gode vækst- og udviklingsmuligheder 
I rollen som COO vil du få et udfordrende og indflydelsesrigt job i en virksomhed med gode vækstmuligheder. Du kommer blandt andet med på opstarten af Min By Medias internationale start, hvor du bliver medansvarlig for at starte nye spændende europæiske byer. Som COO vil du opleve rejsedage i forbindelse med opstarten og åbningen af nye byer. Hos Min By Media vil du opleve en følelse af at være en del af et ung virksomhed, hvor der er frihed under ansvar samtidig med, at der en fleksibel tilgang til arbejdet. Derudover bliver du en del af et større team, der går den ekstra mil for hinanden og organisationen. 

Min By Media ApS 
Min By Media ApS blev stiftet i 2016, og har siden skabt stærke online nyhedsmedier om henholdsvis København (MigogKbh), Aarhus (MigogAarhus), Odense (MigogOdense) og Aalborg (MigogAalborg). Virksomheden har i dag de største digitale bymedier i landets fire største byer, og rammer 1,9 mio. danskere hver måned. På sociale medier har Min By Media samlet over 325.000 aktive følgere. De fire nyhedsmedier samler alt det, som både lokale i byerne og turister skal vide – fra events, musik og spisesteder til byens first movers og erhvervslivet. 

Rekrutteringen varetages af betterpeople 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S 

COO søges til Min By Media

COO søges til Min By Media

Virksomhed
Min By Media ApS

Sted
København / Aalborg

Kategori
Forretningsudvikling

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk