Customer Care Assistant søges til SGM Light A/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en struktureret og serviceminded person, som formår at smile gennem en telefon? Giver det værdi for dig at yde kompetent og professionel kundeservice, hvor kundens behov er i fokus? Så er det dig, vi søger!

betterpeople A/S søger en Customer Care Assistant til SGM Light A/S

For at kunne give kunderne den bedste service udvider Customer Care afdelingen, og der er i den anledning behov for en ny engageret og erfaren medarbejder på hovedkontoret i Aarhus. 

Job i et motiverende team

Du vil som Customer Care Assistant komme til at håndtere shipping, eksport og import samt udarbejde den nødvendige dokumentation til dette. Du vil samtidig sidde med salgssupport til SGM Lights kunder og få ansvar for besvarelse af forespørgsler på lagerstatus og leveringstider. Du kommer derved dagligt til at kommunikere med mange kunder via både telefon og e-mail. Koordination med lager og logistik bliver ligeledes en del af hverdagen samt fakturering af ordrer.

Som Customer Care Assistant vil du indgå i et stærkt, socialt team, hvor sammenhold og det, at komplementere hinanden, har stor betydning. Der er en høj arbejdsmoral i afdelingen, med plads til at spørge om hjælp, hvis man har brug for det.

Som Customer Care Assistant hos SGM Light A/S vil du få en spændende og uforudsigelig arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens. 

Erfaren, servicemindet profil

Du er en lærenem, fleksibel og forandringsvillig person, som helt naturligt ser muligheder frem for begrænsninger. Energisk, udadvendt og positiv er ord, som beskriver dig godt. Du er typen, der er villig til at gå en ekstra mil for kunden, for det er vigtigt for dig, at kunden altid får en god oplevelse. Du er en kvalitetsbevidst person, som arbejder struktureret, går op i detaljen og er god til at holde deadlines. Du har et godt overblik, og du formår at have mange bolde i luften på samme tid. Som person, er du en teamplayer med et multikulturelt mindset. Du har en do'er-mentalitet og giver gerne en ekstra skalle for at sikre, at afdelingen sammen når i mål.

Det forventes, at du har en høj grad af erfaring inden for kundeservice og administration, og da en stor del af kommunikationen foregår på engelsk, er det vigtigt, at du både taler og skriver flydende engelsk. 

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med B2B og shipping, og det samme gør sig gældende med AX (ERP) og CRM system. Du er stærk, når det kommer til brugen af Microsoft Office.

Hvad tilbydes du?

Du vil blive en del af en inspirerende arbejdsplads, som er en af verdens førende producenter af LED lys til globale aktiviteter inden for underholdnings- og arkitekturbranchen. SGM Light leverer bl.a. belysning til nogle af de største artister og bands samt til internationale seværdigheder. 

Som Customer Care Assistant hos SGM Light tilbydes du et job med attraktive og ordentlige ansættelsesforhold, hvor der foruden en god løn eksempelvis kan nævnes pension, sundhedsforsikring og gode kantinefaciliteter.

Du bliver en del af et kompetent og motiveret team, hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

Ansøgning

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, vil ansøgninger blive behandlet løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Ønsker du at søge stillingen, så send ansøgning og CV via link på denne side.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til kunden uden din tilladelse.

 

(C) betterpeople A/S

Customer Care Assistant søges til SGM Light A/S

Customer Care Assistant søges til SGM Light A/S

Virksomhed
SGM Light A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Kontor

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk