Deltids salgskoordinator søges til Mikelo

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du erfaring med kundeservice, og kan du smile gennem en telefon? Har du flair for IT, og trives du med alsidige opgaver? Hvis du kan nikke genkendende til det og samtidig er proaktivt og struktureret med et positivt mindset, så er du måske den salgskoordinator, vi leder efter til Mikelo!

betterpeople søger på vegne af Mikelo en salgskoordinator, der er klar på at arbejde 20-25 timer pr. uge.

Mikelo er en virksomhed i vækst, som siden opstarten har beskæftiget sig med salg af badeværelsesløsninger til hele Norden, hvor de blandt andet sælger til nogle af Danmarks største byggemarkedskæder. Virksomheden beskæftiger i dag 12 dygtige medarbejdere inden for primært salg, indkøb og produktudvikling. Udover badeværelsesløsninger sælges kvalitetskrukker til inden- og udendørsbrug.

Serviceminded og struktureret salgskoordinator
I rollen som salgskoordinator referer du til Mikelos salgs- og indkøbschef. Din dagligdag vil være præget af alsidige opgaver og tæt samarbejde mellem salg og indkøb. Dine arbejdsopgaver vil indebære koordinering, kontakt til og servicering af kunderne, som bl.a. udgør de førende detailhandelskæder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Du sørger for, at kunderne altid mødes med et højt serviceniveau på både mail og telefon. Herudover vil du varetage ordremodtagelse, vedligeholdelse af stamdata, organisering og vedligeholdelse af billeder og manualer samt oprettelse af varer hos kunderne. Der er tale om et job, hvor du selv har indflydelse på, hvordan arbejdsdagen ser ud, hvilket kræver, at du er struktureret og har masser af gå-på-mod.

Løsningsorienteret med IT know-how
Du har sandsynligvis tidligere arbejdet som salgsassistent eller lignende. Vigtigst er, at du er serviceminded, er god til at sætte dig i kundens sted og nyder at tale med kunder. Endvidere har du flair for alment brug af IT, og hvis du har erfaring med Navision, er dette en fordel. Du formår at arbejde selvstændigt og struktureret, og du er god til at holde overblik og arbejde løsningsorienteret. Da Mikelo er på en positiv rejse, er det vigtigt, at du trives med et højt tempo og med nye, alsidige udfordringer. Sagt med andre ord er du åben, fleksibel og hjælper gerne på tværs af teamet. Du behersker både dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på alment niveau, og det er en fordel, hvis du forstår skandinavisk.

Dynamisk virksomhed med mulighed for udvikling
Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Som salgskoordinator vil der være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil opleve frihed under ansvar. Du bliver tildelt et stort ansvar med mulighed for at gøre en afgørende forskel og være en vigtig del af virksomhedens videre vækst. Mikelo er en ejerledet virksomhed med en flad struktur og uformel organisationskultur. Du vil opleve, at du bliver en del af en hyggelig arbejdsfamilie, hvor man hjælper og sparrer med hinanden. 

Virksomheden er i dag beliggende i Skødstrup, men flytter i nærmeste fremtid til Hornslet i nye og større lokaler.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead, Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller Gitte Højlund på gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

 

Deltids salgskoordinator søges til Mikelo

Deltids salgskoordinator søges til Mikelo

Virksomhed
Mikelo

Sted
Skødstrup (i nærmeste fremtid Hornslet)

Kategori
Salg

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk