Digital Management Consultant – Trifork eHealth, nyt kontor i Dubai

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en digital frontløber, der kan fastlægge strategier for life science og føre dem ud i livet? betterpeople søger for Trifork eHealth en Digital Management Consultant, der sammen med et stærkt team, primo 2019, skal stå i spidsen for at opbygge en skarp digital sundhedsplatform i Dubai for en af deres tætte partnere inden for medicinalindustrien.

Virksomhed med fokus på digital sundhed

Trifork eHealth udspringer af moderfirmaet Trifork A/S og er et ungt firma i rivende vækst. Virksomheden er i fuld gang med at skalere op fra en lille virksomhed til en virksomhed på 20+ medarbejdere – bestående af læger og ingeniører. Trifork eHealth fokuserer på digital sundhed og udvikler software løsninger, der fremmer sundhed og livskvalitet for mennesker på globalt niveau. Virksomheden har stærke samarbejdsrelationer med Apple og Microsoft samt ledende farmaceutiske virksomheder verden over.

Opbygning af ny digital sundhedsplatform

Din primære arbejdsopgave vil være at udvikle, implementere og drive en ny og innovativ digital sundhedsplatform fra bunden for en førende medicinalvirksomhed. Derudover vil du få ansvaret for at opbygge Trifork eHealth’s egen forretning og kontor i Dubai. Her kommer du til at arbejde med udarbejdelse og eksekvering af strategier, der skaber vækst for virksomheden i området samtidig med, at du etablerer afdelingen forretningsmæssigt. Dette gør du i tæt samarbejde med et stærkt team samt ledelsen i Danmark med stor mulighed for at flytte dig både fagligt og personligt.

Energisk person med mod på eventyr i udlandet

Du har 2-4 års erfaring med digital sundhed og har eksempelvis arbejdet som Digital Management Consultant inden for medicinalindustrien eller hos et af de større konsulenthuse, der opererer inden for sektoren. Du behersker selvfølgelig engelsk på et højt niveau.

Som person har du god energi og et stort drive. Du har stor passion for at arbejde med digital sundhed og er nysgerrig på at bo og arbejde i den pulserende storby Dubai, hvor du udfordres af en ny kultur og et spændende arbejdsmarked.

Stillingen ønskes besat ultimo 2018 og varighed er minimum et år med mulighed for forlængelse i både Dubai og København. Trifork eHealth sender dig afsted med en attraktiv pakke inkl. tilskud til bolig og rejser hjem til Danmark.

Rekrutteringen varetages af betterpeople

betterpeople A/S varetager rekrutteringen for virksomheden, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Team Lead, Gitte Højlund på 5382 4466 eller gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Digital Management Consultant – Trifork eHealth, nyt kontor i Dubai

Digital Management Consultant – Trifork eHealth, nyt kontor i Dubai

Virksomhed
Trifork eHealth

Sted
Dubai

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk