Direktør for IT og digitalisering søges til AURA Energi

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du visionær og løsningsorienteret, og vil du stå i spidsen for et område med et stort udviklingspotentiale? Evner du at se forretningsmæssigt på IT, og kan du udarbejde og eksekvere en stærk IT- og digitaliseringsstrategi med fokus på den gode brugeroplevelse? Så har du nu muligheden for at blive direktør for IT og digitalisering i AURA Energi.

betterpeople søger på vegne af AURA Energi en direktør for IT og digitalisering.

Nøglerolle med bred samarbejdsflade
Som direktør for IT og digitalisering hos AURA Energi får du en nøglerolle i en ambitiøs og velfunderet virksomhed, hvor du bliver ankerperson i virksomhedens IT-afdeling og overordnet leder for 14 engagerede og dygtige medarbejdere. Som direktør på IT-området får du det overordnende ansvar for virksomhedens IT-drift, -sikkerhed og udvikling, hvorfor din primære opgave bliver at udarbejde, og ikke mindst eksekvere, en IT- og digitaliseringsstrategi, der er i tråd med den overordnede koncernstrategi. Det er dit ansvar at kortlægge både interne og eksterne forbedringsmuligheder og sikre en optimal prioritering og gennemførelse af forskellige udviklings- og digitaliseringsprojekter. Du har en bred samarbejdsflade med de øvrige dele af forretningen samt eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Du indgår i koncernledelsen og referer til virksomhedens administrerende direktør.

Med andre ord står du, i rollen som direktør for IT og digitalisering, i spidsen for at drive den digitale udvikling i AURA Energi ved at finde holdbare løsninger på tværs og definere de teknologier og digitale løsninger, der fremadrettet skal arbejdes strategisk og organisatorisk med.

Samarbejdsorienteret leder med tung, IT-faglig baggrund
Dine kvalifikationer bygger på en tung, IT-faglig baggrund fra en relevant videregående uddannelse. Du har erfaring fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed, hvorfra du har opnået erfaring med strategisk, taktisk og operationel styring af processer inden for IT-strategi, -udvikling og ledelse. Gennem din karriere har du vist, at du kan skabe resultater, har en høj grad af såvel IT- som forretningsforståelse og tænker visionært og helhedsorienteret. Du evner at se forretningsmæssigt på IT, har blik for fremtidens teknologi og kan omsætte IT projekter og kravspecifikationer til forretningsmæssig værdi. Herforuden har du erfaring med ERP-systemer og økonomistyring af større IT-budgetter.

Som leder går du forrest og sikrer forankring af de mange projekter gennem din dedikerede, samarbejds- og løsningsorienterede tilgang. Du er en do’er, der får tingene til at ske, og du har evnen til at inspirere og motivere dem, du arbejder sammen med, i forhold til at skabe visioner og digitalisering, der imødekommer kundens behov. Andre beskriver dig som imødekommende af natur – en person, der har let ved og er god til at samarbejde og kommunikere med mennesker på tværs af niveauer og fagligheder. Som person besidder du nogle sunde værdier, og ordentlighed er generelt kendetegnende for din måde at agere på.  

Spændende område med et stort udviklingspotentiale
I rollen som direktør for IT og digitalisering bliver du ansvarlig for et område med et stort udviklings- og forbedringspotentiale på tværs af hele AURA Energi, hvorfor der er rig mulighed for at skabe mærkbare resultater. Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling med masser af indflydelse, hvor du kommer til at sætte et vigtigt aftryk og drive digitale løsninger frem i en organisation, hvor medarbejdertilfredsheden er høj, og hvor der løftes i fællesskab.

Din daglige arbejdsplads vil være i Odder. Der tilbydes en attraktiv gageramme, som modsvarer kravene til stillingen.

Om AURA Energi
AURA Energi beskæftiger sig med vedvarende energi, installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet. Det er et konkurrencedygtigt energiselskab med 320 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. kr.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994, eller Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Direktør for IT og digitalisering søges til AURA Energi

Direktør for IT og digitalisering søges til AURA Energi

Virksomhed
AURA Energi A/S

Sted
Odder

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk