betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?

Stærkt netværk med fokus på videndeling
Som el-ingeniør hos NIRAS bliver dit primære ansvarsområde projektering af og rådgivning om el-installationer samt projektledelse af mindre opgaver og projekter. NIRAS arbejder ud fra en filosofi om, at videndeling gør dig stærkere, og du kommer derfor til at indgå som en del af et stort netværk, hvor sparring på tværs af afdelinger er i højsædet. Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt med masser af humor og godt kollegaskab. Der vil være rig mulighed for at udvikle din faglighed gennem arbejde på både større og mindre projekter.

Selvstændig og bredt funderet
Du kan være uddannet el-ingeniør eller el-installatør, men vigtigst er det, at dit teoretiske og faglige fundament er i orden, og du har stor erfaring med rådgivning inden for el-installationer. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med både husinstallationer og projektering af større industrielle byggeprojekter. NIRAS har projekter i alle størrelser, ligesom der er projekter af både lokal og global karakter. I øjeblikket er der f.eks. mange projekter inden for hospitals- og institutionsområdet, såvel som byggeri af diverse anlæg og mejerier. Virksomheden er i hastig vækst, hvorfor du skal trives med at have en travl og spændende hverdag fyldt med muligheder og sparring på tværs af organisationen.

Din tilgang til arbejdet er løsningsorienteret, og du er som person selvstændig. Du evner at skabe struktur i en virksomhedskultur præget af frihed under ansvar inden for de overordnede rammer. Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du har lyst til at indgå i et fagligt og socialt netværk. Dine kommunikative evner er gode, ligesom du taler og skriver godt dansk.

Karrieremuligheder inden for byggerådgivning
Som el-ingeniør hos NIRAS bliver du en del af en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegaskab, som er kendetegnet ved, at man er opmærksom på hinanden. Du bliver samtidig en del af en global og proaktiv virksomhed med masser af udviklingsmuligheder samt afvekslende og ikke mindst alsidige opgaver. Du vil få mulighed for at opbygge og udvikle din egen kundeportefølje samt for at udvide dit netværk i en virksomhed i vækst. For den rette kandidat er mulighederne mange. Arbejdspladsen er i Esbjerg, men da NIRAS har projekter i hele landet vil du have mulighed for at komme rundt i landet til forskellige projekter og byggepladser når det giver mening.

Vi ser frem til at høre fra dig
Lyder det som en stilling for dig, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt kommerciel direktør Ida Storm på e-mail is@betterpeople.dk eller mobil +45 9386 5656 eller direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339.

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Dog ventes der gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

NIRAS  er  en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. NIRAS er en af de største og førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien og har en vision om at udvikle bæredygtigt byggeri og designe bygninger, som mennesker trives i. Efter en nylig fusion med Alectia tæller NIRAS nu mere end 1700 medarbejdere inden for projektering og bygherrerådgivning. Som følge af den udvikling udvides medarbejderstaben nu for at kunne håndtere alle de store og spændende kommende projekter.

 

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Virksomhed
NIRAS

Sted
Esbjerg

Kategori
Byggeri

Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk
Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk