E-commerce Leader/digital chef søges til Intradify

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Vil du være en del af det strategiske og eksekverende ledelsesteam hos Intradify? Har du styr på online strategi og go-to-market strategier, og kan du føre dem ud i livet? Vil du være en del af en international virksomhed med store ambitioner? Så er her stillingen til dig!

betterpeople A/S søger en E-commerce Leader/digital chef til Intradifys strategiske og eksekverende ledelsesteam 

Intradify har en ambitiøs, international strategi og er i kraftig vækst. Der arbejdes på flere platforme med fokus på benyttelse af business intelligence, automatisering og skalerbarhed. Herunder er www.gaven.dk et delelement i strategien. Stillingen rummer derfor store muligheder for dig med høje ambitioner og et brændende ønske om frihed til at skabe resultater med en stærk, datadrevet organisation i ryggen.  

Intradify har specialiseret sig i kampagnebaseret salg af non-food produkter til retail og B2B. Virksomheden har et stort fokus på innovation, og som følge af hastig vækst søges en E-commerce Leader/digital chef til ledelsesteamet for at udvide kompetencerne inden for e-commerce.
Du tilbydes en spændende stilling med stort potentiale for udvikling i en ambitiøs virksomhed, der altid er i bevægelse for at finde bedre veje til succes. Du bliver en del af en virksomhed med en ung kultur og flad organisationsstruktur samt stort fokus på det sociale. 

Selvstændig, resultatorienteret og kreativ
Du vil i stillingen deltage i den videre strategiske udvikling og acceleration af løsninger og platforme internationalt. Det er vigtigt, at du har erfaring med og kan fremvise resultater inden for online handel. Som person skal du være selvstændig og god til at træffe beslutninger. Du kommer til at arbejde i en kultur, hvor frihed under ansvar er gennemgående, så du skal kunne tage initiativ og være nytænkende i forhold til udvikling af sitet, både på kort og på lang sigt. Samtidig er det vigtigt, at du evner at arbejde systematisk og resultatorienteret og kan holde overblikket i en hektisk hverdag.

I dag sælger Intradify primært gennem 3. parts salgskanaler og i mindre grad i gennem webshoppen på gaven.dk - potentialet er, med organisationens datadrevne tilgang til tingene, enormt. Du bliver ansvarlig for driften af www.gaven.dk og for udvikling og eksekvering af strategi nationalt som internationalt med metoder og redskaber, du ved, der virker. Samtidigt skal du være vidensopsøgende og kreativ, så du kan bidrage med nye ideer.

Fremtidsmuligheder
Stillingen giver vilde muligheder for både personlig og faglig udvikling samt høj indtjening. Intradify har store vækstambitioner. Fremadrettet vil du få mulighed for at udvikle go-to-market strategier, når nye sites skal lanceres på internationale markeder. Du bliver en del af Intradifys innovationsafdeling, hvor der er mulighed for at sætte eget præg på virksomhedens fremtid ved at være med til at udvikle, opbygge og optimere spændende koncepter.

På sigt er der flere muligheder for at udvide ansvarsområderne til andre og flere områder på tværs af organisationen.  Dermed er der fantastiske udviklings- og karrieremuligheder.

Der er mulighed for medejerskab, hvis du er den rette og interesseret i dette.

Intradify har i øjeblikke +20 fuldtidsmedarbejdere på deres hovedkontor i Lystrup nord for Århus, hvor du også vil have din daglige gang. Grundet den hastige vækst, rekrutteres der pt. til flere stillinger i virksomheden.  

Ansøgning
Opstartsdatoen ventes ultimo indeværende år. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Ønsker du at søge stillingen, så upload din ansøgning og dit CV via link på denne side.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

 

E-commerce Leader/digital chef søges til Intradify

E-commerce Leader/digital chef søges til Intradify

Virksomhed
Intradify

Sted
Nordlige Århus

Kategori
IT

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk