Erhvervsmægler søges til Colliers International

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme? Så bliv Colliers’ nye erhvervsmægler.

betterpeople søger på vegne af Colliers en erhvervsmægler til trekantområdet.

Colliers International er Danmarks absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Virksomheden beskæftiger sig med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger, ligesom de udarbejder markedsanalyser og rådgiver vedrørende by- og arealudvikling, ejendomsinvesteringsstrategier mv. Colliers International er en del af Colliers International Group, der er repræsenteret i 68 lande og har 17.000 medarbejdere.

Rådgivning inden for erhvervs- og investeringsejendomme
Som erhvervsmægler hos Colliers får du en central rolle i at rådgive erhvervskunder inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Du får ansvar for dine egne erhvervskunder i trekantområdet, hvor du har fokus på at forbedre eksisterende kontakter, skabe gode relationer til kunderne, udbygge dit netværk og proaktivt generere nye, spændende projekter. Det er på mange måder et alsidigt job, som du selv har indflydelse på udviklingen af, og du varetager processerne omkring dine kunder fra A-Z. Din dagligdag er varieret, men vil f.eks. indebære løbende kundekontakt og forhandling samt opsøgende dialog og netværk for at være på forkant med nye forretningsmuligheder. Herudover kommer du til at udarbejde salgsmateriale, kontrakter mm., og der er rig mulighed for at trække på virksomhedens specialistfunktioner, når det kommer til marketing og analyser til brug for udarbejdelse af det helt rigtige materiale til kunderne.

Du refererer til virksomhedens direktør for Vejle-afdelingen, som du bliver en del af.

Proaktiv erhvervsmægler med drive og solid økonomisk forståelse
Dine kvalifikationer har du formentlig opnået gennem et par års erfaring i en lignende stilling som erhvervsmægler, hvor du har vist dit værd gennem succesfulde resultater. Du har en relevant uddannelse, eksempelvis inden for økonomi, afsætning eller jura. Vigtigst er dit drive og din indstilling kombineret med din økonomiske forståelse samt din analytiske og målrettede tilgang til opgaverne. Som person er du en selvstarter, der agerer proaktivt og med stor selvstændighed, men det falder dig samtidig naturligt at samarbejde med dine kollegaer. Du har øje for forretningsmuligheder og kan tænke ud af boksen, og du er en dygtig netværker, der stortrives med at udbygge og pleje dit netværk, ligesom du ikke er bleg for at trække på det. Har du et eksisterende netværk i trekantområdet, anses det som en væsentlig fordel.

Stærkt brand, der bygger på tillid, frihed, samarbejde og nyskabelse
Som erhvervsmægler hos Colliers tilbydes du et spændende og udfordrende job med plads til nytænkning og en stor grad af selvstændighed og fleksibilitet. Du vil få rig mulighed for at benytte og udvikle dine faglige og personlige kompetencer og din innovative tankegang i en arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af en veletableret organisation med unikke karrieremuligheder og et stærkt brand, som varetager - og har adgang til - nogle af de mest attraktive opgaver, ejendomme og kunder i branchen. Sagt med andre ord er dine muligheder for at arbejde med spændende kunder og sager samt opnå gode resultater som erhvervsmægler yderst optimale. Som medarbejder vil du opleve en behagelig kultur og en ledelse, der udviser tillid og frihed. Colliers gør en dyd ud af at investere i gode relationer for at skabe varig værdi internt og eksternt, ligesom de altid søger at overgå forventningerne ved at være nyskabende og samarbejde om at opnå solide resultater.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller People & Business Developer, Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Erhvervsmægler søges til Colliers International

Erhvervsmægler søges til Colliers International

Virksomhed
Colliers International

Sted
Vejle

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk