Export - & Key Account Manager søges til Hammer Carpets

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Kunne salg af designprodukter til det internationale krydstogt- og luksushotelsegment være noget for dig? Har du et ønske om at blive en del af en ressourcestærk virksomhed med gode udviklingsmuligheder? Så er du muligvis den person, vi leder efter!

betterpeople søger en Export - & Key Account Manager på vegne af Hammer Carpets.

Hammer Carpets udvikler, producerer og leverer specialdesignede tæpper i høj kvalitet til deres kunder inden for hospitality segmentet, hvor 4-5-stjernede hoteller er toneangivende, samt marine segmentet, hvor krydstogtindustrien er dominerende.

Kundepleje og opsøgende salg
Som Export - & Key Account Manager for Hammer Carpets bliver din primære opgave at pleje eksisterende kunder samt opsøge og sikre nye kunder inden for såvel det internationale marinesegment som ”high-end” hospitality segmentet. Du vil løbende være i dialog med redere og besøge værfter nationalt og internationalt, og under dine besøg vil du eksempelvis være kunderne behjælpelig med behovsafdækning, fastlæggelse af designtemaer, kvalitetsspecifikationer mm. Da Hammer Carpets har kunder verden over, vil der være omkring 70-100 rejsedage om året, særligt til USA samt specifikke europæiske markeder. Når du ikke rejser, vil din faste base være på hovedkontoret i Herning, hvor du indgår i et tæt samarbejde med Customer Service, Export Management og direktøren, som du refererer til. Du bliver ansvarlig for udarbejdelse og opfølgning af budgetter samt aktivitetsplaner, og jobbet indbefatter desuden messedeltagelse, udstillinger, hvor det skønnes relevant, samt ansvar for uddannelse af virksomhedens interne ansatte såvel som eksterne samarbejdspartnere. Salgsarbejdet er en kombination af direkte key-account kontakt og salg gennem international salgsorganisation. Du vil i samarbejde med den øvrige Export Management og direktøren stå for koordinering af markedsindsats og udvikling af områderne.

Proaktiv relationsskaber med interesse for design
Du har erfaring inden for salg fra tidligere stillinger, og har du branche- og/eller segmentkendskab er det et plus. Din uddannelsesbaggrund er formentlig inden for salg, det kommercielle område eller lignende, men din erfaring samt dit gåpåmod og drive vægter højest. Du interesserer dig for design, har en struktureret tilgang til opgaver, og du er ikke bange for at yde en ekstra indsats, når det kræves. Når du sætter dig et mål, så går du efter det, både på den korte og lange bane, og du ved, hvad der skal til forhandlingsmæssigt for at komme helt i mål.

Som person er du imødekommende, proaktiv og ansvarsbevidst. Det falder dig naturligt at indgå i dialog med flere forskellige typer af mennesker, da du vil komme til at samarbejde med blandt andet arkitekter og designere og skulle afdække kundens behov. Du er lærelysten og strategisk tænkende, og derudover er du en dygtig formidler på skrift og i tale, både på dansk såvel som på engelsk. Har du ovenikøbet humor, kommer du til at passe godt ind i virksomheden.

Virksomhed med høj faglighed og med udviklingsmuligheder
Hammer Carpets er en del af ege-group, som består af fire forskellige brands, hvor Hammer Carpets primært beskæftiger sig med krydstogt og luksushoteller. Virksomheden er kendetegnet ved en høj faglighed og et godt kollegialt fællesskab, og du bliver en del af én stor familie på 700 ansatte, hvoraf ca. 70 er ansat ved Hammer Carpets. Virksomheden er specialiseret i at udvikle, designe, producere og levere individuelle designløsninger, som er af højeste kvalitet. Hos Hammer Carpets bliver du en del af et ressourcestærkt firma, hvor der er fokus på de langsigtede strategiske mål. Der er en udpræget teamånd, man har frihed under ansvar, og stemningen i virksomheden er uformel og positiv. Der er store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Team Lead, Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Export - & Key Account Manager søges til Hammer Carpets

Export - & Key Account Manager søges til Hammer Carpets

Virksomhed
Hammer Carpets

Sted
Herning

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk