betterpeople A/S søger ambitiøs forretningsorienteret økonom med potentiale til at blive CFO

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en ambitiøs økonomi- og forretningsprofil med blik for helheden i organisationen? Er du selvstændig med stort drive samt stærke kompetencer inden for optimering af forretningsprocesser? Vil du være en del af en succesfuld international virksomhed og have store udviklings- og karrieremuligheder? Så er dette stillingen for dig.

Forretningsorienteret økonomiprofil med lyst til ansvar og udvikling
Viessmann, som producerer køleløsninger til kommercielt brug, søger en talentfuld og ambitiøs forretningsorienteret økonom, som kan være med til at understøtte og udvikle den danske del af forretningen. Dit arbejdsområde vil blandt andet omfatte; stærk kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og den centrale del af Viessman koncernen, holde overblik over organisationens aktiviteter, ansvar for virksomhedens bogholderi, herunder forberedelse af månedsafslutninger, faktureringer og deltagelse i videreudviklingen af forretningen, forretningsprocesser mm. Der vil være en bred opgave- og kontaktflade, da jobbet indebærer tæt samarbejde med Viessman Danmarks administrerende direktør. En spændende udviklingsposition for den rette kandidat med en stærk faglig baggrund og et godt personligt drive!

Virksomheden er international, så det forventes, at du kan begå dig på koncernsproget engelsk, ligesom tysk er en fordel, men ikke et krav.   

Erfaren og selvstændig
Som person har du en systematisk og struktureret tilgang til dit arbejde. Du er proaktiv og griber gerne nye opgaver. Fagligt har du en relevant uddannelse inden for eksempelvis økonomi eller regnskab. Du er måske uddannet cand.merc eller har en HD i regnskab. Du har minimum nogle års erfaring med bogholderi og ERP-systemer. Viessmann koncernen anvender SAP, hvilket ikke er et krav erfaringsmæssigt. Det er centralt for stillingen, at du er i stand til at skabe overblik over både korte og langsigtede opgaver, kan agere ud fra deadlines og dertil evner at have overblik over det samlede forretningsbillede. Du er vant til og trives med selvstændigt arbejde, hvor du har mulighed for selv at strukturere din varierede hverdag, der er præget af mange typer af opgaver. 

I kraft af Viessmanns stærke position indeholder stillingen store muligheder for at udvikle sig samt avancere internt i virksomheden inden for en kort årrække. Du bliver en del af et mindre team i en stor organisation, som vægter sine medarbejdere højt og løfter i flok. Du vil hos Viessmann få en stor rolle i målet om at flytte virksomheden til det sted, hvor de strategisk ønsker at være.    

Om Viessmann
Viessmann er en privatejet virksomhed og en af Europas absolut førende producenter inden for køleløsninger, herunder centralløsninger og plug-in køleenheder, kondensatorer og fordampere, køleanlæg, kølerum, køleceller og -enheder samt tilbehør og service før og efter installation. Viessmann er familieejet og drives nu af fjerde generation. På verdensplan har Viessmann 14.000 ansatte og opererer på hele den nordlige halvkugle. Viessmann er en virksomhed med stor opmærksomhed for miljøet og bæredygtighed og arbejder derfor hele tiden på at udvikle produkter, som kan bidrage til at nedbringe CO2. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Synes du, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør og partner Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339 eller Team Lead Maria Faber på mf@betterpeople.dk eller +45 5382 4466. Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Dog ventes der gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger ambitiøs forretningsorienteret økonom med potentiale til at blive CFO

betterpeople A/S søger ambitiøs forretningsorienteret økonom med potentiale til at blive CFO

Virksomhed
Viessmann

Sted
Lystrup

Kategori
Økonomi

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk