Forsikringsmægler søges til RTM

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du solid viden om forsikring, og motiveres du af at hjælpe kunder med at opnå deres fulde potentiale? Brænder du for at skabe langvarige kunderelationer, og drømmer du om at blive en del af et fagligt stærkt fællesskab? Så er du muligvis kandidaten, vi søger!

betterpeople søger på vegne af RTM en forsikringsmægler.

RTM er en uafhængig forsikringsmægler inden for industri-, erhvervs- samt pensionsforsikring, som samarbejder med forsikrings- og pensionsselskaber i Danmark. Virksomheden er Danmarks største danskejede forsikrings- og pensionsmægler og betjener udelukkende erhvervskunder med afsæt i værdierne menneskelig, proaktiv og struktureret.

Ansvar for kundeportefølge og optimering af kunders forsikringsprogram
Som forsikringsmægler hos RTM får du ansvaret for at pleje din egen kundeportefølje samt for at udvide denne med nye kunder ved opsøgende kontakt og kundebesøg. Der er mulighed for at besøge potentielle kunder ud fra aftaler etableret af RTM, og din portefølje og løn udvikles desuden i et tempo, der matcher din kunnen og dit ambitionsniveau. Fra din kontorplads i Fredericia er det din opgave at sørge for, at kunderne konstant er opdaterede med de bedste forsikringsløsninger til de bedste priser, så de sparer tid, besvær og penge og derved kan opnå deres fulde potentiale. Du har direkte reference til forsikringsdirektøren og understøttes af et stærkt kundebetjeningsteam, som i samarbejde med dig varetager nogle af dine typiske opgaver såsom mødereferater, skadeopfølgning, policekontrol, udarbejdelse af udbudsmateriale, registrering i IT-systemerne, kommunikation med forsikringsselskaberne og kunderne i forbindelse med pasning af din portefølje og indkøring af nye kunder.

Handlekraftig, relationsskaber med solid forsikringsviden
Du har et godt indblik i erhvervsforsikring enten gennem din uddannelse som assurandør, forsikringsmægler eller lignende eller gennem relevante kurser inden for erhvervsforsikring. Du har en naturlig tilgang til mennesker og har derved let ved at opbygge tætte relationer. Som person er du energisk, proaktiv og handlekraftig, du tænker i løsninger, og du udstråler tillid. Du har et stort drive, men er samtidig ansvarsbevidst og struktureret. Videndeling og samarbejde tiltaler dig, men du er ligeledes god til at stå på egne ben.

Høj faglighed og teamånd
RTM er kendetegnet ved høj faglighed, en flad struktur og et godt, kollegialt fællesskab. Du bliver en del af et stærkt brand med de bedste spillere på dit hold, hvor videndeling og teamånd prioriteres højt. Kulturen er præget af en positiv stemning, hvor der er let til smil. Du vil opleve en faglig stolthed og omgive dig med folk, som brænder for deres arbejde. Som forsikringsmægler hos RTM vil du komme til at arbejde med spændende mellemstore og store virksomheder inden for alverdens brancher, og der lægges et stort arbejde i at uddanne mæglerne løbende med faglige møder hver 14. dag, kurser og træning. Der er hos RTM rig mulighed for medindflydelse og for at udvide dit ansvar.

Du bliver en del af Fredericia-kontoret, der arbejder tæt sammen med hovedkontoret i Greve. Fredericia-kontoret ligger tæt på motorvejen og er let tilgængeligt.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Forsikringsmægler søges til RTM

Forsikringsmægler søges til RTM

Virksomhed
RTM A/S

Sted
Fredericia

Kategori
Forsikring

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk