Frontend udvikler søges til Trifork

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du solid programmeringserfaring og øje for den gode brugeroplevelse? Brænder du for teknologi, har erfaring med React og Angular, og drømmer du om at blive en del af et fagligt stærkt fællesskab med en uformel atmosfære? Så bliv Triforks nye Frontend udvikler.

betterpeople søger Frontend udvikler på vegne af Trifork.

Trifork er en attraktiv IT-virksomhed, der er kendt for sin høje faglighed og troværdighed. Virksomheden rummer et udpræget udvikler-miljø, hvor teknologien altid er i fokus - ikke for teknologiens skyld, men for kundens.

Webudvikling og frontend frameworks efter egen interesse
Som Triforks nye Frontend udvikler bliver du en integreret del af et agilt udviklingsteam, hvor fagligheden er i højsædet. I teamet arbejder I med nogle af de mest spændende projekter inden for Cloud, IoT Enheder, Connectivity, Webstack, Mobile apps, Microservices, Docker, Serverless, Machine Learning og meget andet. Du bliver en del af flere forskellige projekter med forskellige kunder, hvor du kommer til at arbejde med frontend frameworks efter egen interesse. Det kan f.eks. være React, Angular, iOS, Android eller lignende, og der vil være mulighed for at påvirke løsningerne med din faglighed - om det er en bedre teknologi, en ny feature eller en bedre UX.

Omstillingsparat teamplayer med høj faglighed
Du har solid erfaring med frontend udvikling, og dine kompetencer har du opnået gennem minimum to års erfaring fra en lignende stilling. Du er uddannet datalog, ingeniør eller tilsvarende og forstår principperne bag veludviklet kode og software med fokus på brugeroplevelsen. Du har erfaring med Continuous Delivery, er fagligt stærk inden for brugen af React og Angular, og du forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag. Det er en fordel, hvis du har erfaring med iOS- eller Android udvikling, og har du tidligere været med til at idriftsætte en webløsning, er det tilmed en fordel. Som person er du en teamplayer, der værdsætter en høj grad integritet og ærlighed. Du brænder for teknologi, er omstillingsparat og nysgerrig efter ny viden.

Dynamisk virksomhed med mulighed for udvikling
Trifork er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, hvor der arbejdes i agile teams i tæt samarbejde med kunden. Der er plads til forskellighed og selvstændighed, hvilket sikrer korte beslutningsprocesser og en vellykket lean-startup-kultur. Kulturen er præget af en uformel og afslappende stemning, hvor samarbejde, videndeling og faglighed vægtes højt, og arbejdsmiljøet indbyder til faglig og personlig udvikling, som styrkes gennem Trifork Academy, der blandt andet tilbyder Scrum-certificering, Hackerdays og GOTO konferencer. Yderligere afholdes der årligt en strategitur for alle ansatte, hvor der er fokus på teambuilding og kultur for at fastholde og udvikle et sundt arbejdsmiljø på tværs af lokaliteter. Du vil inden for de første par måneder også deltage i Trifork family training med kollegaer fra Triforks internationale kontorer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

Frontend udvikler søges til Trifork

Frontend udvikler søges til Trifork

Virksomhed
Trifork

Sted
Aarhus N

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk