3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Forskelligartede, spændende projekter med stor frihed til at præge – lyder det tiltalende? Så er her en jobmulighed, du ikke må gå glip af! Du får her muligheden for at komme med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt.

betterpeople søger på vegne af Heymate Fullstack-udviklere.

Heymate er et mediehus beliggende i hjertet af Aarhus, som skaber og investerer i succesfulde digitale forretninger. På tre år har Heymate skabt en forretning med 500 websites, to millioner besøgende hver måned og omkring 65 medarbejdere fordelt på selskaberne: Heymate, Heymedia, Bilhandel, Admill, Vores Mediehus og Spain Holiday.

Udvikling af hjemmesider og apps samt nye features
Heymate har vokseværk, og derfor søges 3 nye Fullstack-udviklere til teamet. Du får som Fullstack-udvikler ansvar for at udvikle både hjemmesider og apps fra ny samt at løfte allerede eksisterende til nye niveauer og skabe nye features. Du får lov til at arbejde med en helt række forskelligartede firmaer og sites inhouse, da IT-afdelingen støtter op om alle Heymates hurtigt voksende online-selskaber. Du bliver dermed en vigtig medspiller for selskaberne, som du har mulighed for at berige og løfte.

Styr på C#
Dine kvalifikationer har du sandsynligvis opnået gennem en relevant IT-uddannelse som datamatiker, multimediedesigner eller lignende og gennem nogle års erhvervserfaring i en Fullstack-stilling. Hos Heymate arbejdes der primært med følgende teknologier, og du har god erfaring med arbejde med flere af dem:

  • SQL Server
  • ElasticSearch
  • RabbitMq
  • NET Core (C#)
  • SCSS/CSS
  • React & Angular
  • Typescript
  • Azure DevOps

Vigtigst af alt har du styr på backend-delen (C#), og du trives med at udfordre dig selv med forskelligartede opgaver. Miljøet i dagligdagen er stærk uformelt og fagligt inspirerende, og alle er klar til at sparre og udvikle hinanden, organisationen og de enkelte forretninger.

Samarbejdsvillig og lærelysten udvikler
Som person er du samarbejdsvillig og har god selvindsigt i forhold til dine evner. Du er lærelysten og elsker at udvikle dig fagligt. Når først du er klædt på til en ny opgave, er du selvkørende og flyver afsted. Da Heymate er en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, er du klar på at skifte spor og ændre prioritering, når det kræves, og du er åben for at se de muligheder, det skaber.
I forhold til sprog er det en fordel, hvis du både behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Et innovativt miljø med stor frihed til at præge
I stillingen som Fullstack-udvikler bliver du en vigtig person hos Heymate, og du kommer til at arbejde med nogle særdeles spændende projekter, som du har stor frihed til at forme. Du vil opleve et alsidigt og afvekslende job, som du virkelig kan vokse i. Du kommer til at indgå i et stærkt team, som er tæt forbundet og har god sparring, og de glæder sig til, at du bliver en del af holdet. Overordnet set bliver du en del af et innovativt og inspirerende miljø og en virksomhed med et stort potentiale og teamspirit i topklasse.

Kulturen er præget af ambitionen om at ’vækste i vildskab, men aldrig blive store’ kombineret med tilgangen ’eksekvering For The Win’ og en mentalitet, der bygger på ’en for alle, alle for en’. 
Der er stor fleksibilitet hos Heymate, og der tilbydes en række sociale aktiviteter som sportslige events og festlige arrangementer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail cml@betterpeople.dk eller på telefon 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

 

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

3 Fullstack-udviklere søges til Heymate i Aarhus

Virksomhed
Heymate

Sted
Aarhus

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Cecillie Meilby Lyngstrand

Spørgsmål til jobbet?

Cecillie Meilby Lyngstrand

+45 5382 4466

cml@betterpeople.dk