General Manager – AMENA Operations søges til Trifork eHealth i Dubai

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en digital frontløber med mod på eventyr i udlandet? Kan du se dig selv stå i spidsen for en ambitiøs, digital sundhedsportefølje af produkter og services? Så er du måske den General Manager – AMENA Operations, vi leder efter til Trifork eHealth i Dubai!

betterpeople søger på vegne af Trifork eHealth i Dubai en General Manager – AMENA Operations.

Trifork eHealth udspringer af moderfirmaet Trifork A/S og er et ungt firma i rivende vækst. Virksomheden er i fuld gang med at skalere op fra en lille virksomhed til en virksomhed på 30+ medarbejdere. Trifork eHealth fokuserer på digital sundhed og udvikler software løsninger, der fremmer sundhed og livskvalitet for mennesker verden over. Virksomheden har stærke samarbejdsrelationer med bl.a. Apple og Microsoft samt ledende farmaceutiske virksomheder verden over.

Strategisk udvikling af digital sundhedsportefølje
Som General Manager – AMENA Operations står du i spidsen for at videreudvikle en ambitiøs, digital sundhedsportefølje af produkter og services i Dubai for en af virksomhedens tætte partnere inden for medicinalindustrien. Sagt med andre ord kommer du til at videreudvikle, drive og lede en række innovative, digitale produkter og services for en førende medicinalvirksomhed. Dette vil du gøre i et tæt samarbejde med tilknyttede produktstrateger, designere, softwareudviklere, læger og regulatoriske specialister.

Herforuden vil du få ansvaret for at skalere Trifork eHealth’s kontor i Dubai i tæt samarbejde med ledelsen i Danmark. Du kommer til at beskæftige dig med udarbejdelse og eksekvering af salgs- og forretningsudviklingsstrategier, der skaber vækst for virksomheden i området samtidig med, at du styrker afdelingens tilstedeværelse forretningsmæssigt.

Erfaring fra medicinalindustrien og indsigt i digital sundhed
Du har mere end 3 års erfaring med digital sundhed og relevant erfaring som Digital Management Consultant inden for medicinalindustrien eller hos et større konsulenthus, der opererer inden for sektoren. Alternativt har du måske prøvet at starte din egen virksomhed op. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse i en agil softwareudviklingskontekst eller erfaring med digital forretningsudvikling med et patient-centrisk afsæt, såsom design thinking, lean UX, og business model generation. Har du tilmed indsigt i digital sundhed, herunder de regulatoriske og medicinske muligheder og udfordringer, der er forbundet med området, vil det være en fordel.

Selvstændig og energisk person med mod på eventyr i Dubai
Som person er du selvstændig og energisk og har god energi og et stort drive. Din passion for at arbejde med digital sundhed er ikke til at tage fejl af, og så er du nysgerrig på et liv i den pulserende storby Dubai, hvor du udfordres af en ny kultur og et spændende arbejdsliv. Du er udadvendt af natur og trives med, at en del af dit arbejde handler om at etablere og pleje forretningsrelationer med blik for at skabe ny forretning og udvikle den eksisterende portefølje af kunder og samarbejdspartnere. Derudover behersker du selvfølgelig engelsk på et højt niveau.

Stillingen ønskes besat primo år 2020, og udstationeringen er som udgangspunkt minimum to år. Du vil som udgangspunkt være på det danske kontor de første 2-3 måneder, så du kan lære virksomhedens processer og mennesker at kende, inden du flytter til Dubai. Der vil være mulighed for forlængelse efterfølgende eller med mulighed for at arbejde på det danske kontor. Trifork eHealth sender dig afsted med en attraktiv pakke inkl. betalt bolig, bil og rejser hjem til Danmark.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
betterpeople behandler ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte betterpeoples CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

General Manager – AMENA Operations søges til Trifork eHealth i Dubai

General Manager – AMENA Operations søges til Trifork eHealth i Dubai

Virksomhed
Trifork eHealth

Sted
Dubai

Kategori
Produkt og Forretning

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk