Er du vores nye HR- og kommunikationspraktikant?

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden!

Rekruttering, kommunikation og udvikling

Hos betterpeople vil du få indblik i fulde rekrutteringsprocesser, og du vil aktivt komme til at bidrage til de mange delprocesser i samarbejde med betterpeople-teamet. Du kommer eksempelvis ind over udarbejdelse af jobopslag, tiltrækning af kandidater, search på kandidater, koordinering af kandidatsamtaler og møder, afholdelse af samtaler, udvælgelse af kandidater, udarbejdelse af præsentationsmateriale og indblik i personlighedstest.

Derudover vil du få indblik i de organisatoriske udviklingsaktiviteter, som betterpeople afholder. Her kan coaching, karriereudvikling og onboarding af nye medarbejdere blandt andet nævnes.

Du får selv rig mulighed for at skabe rammerne for dit praktikophold og kaste fokus på noget, som du og vi mener skaber værdi.

Hvem er du?

Du brænder for HR og er en engageret og lærenem person, som har lyst til  at udvikle dig gennem udfordrende opgaver og løbende sparring, og som giver den en skalle i en ofte travl hverdag. Derudover er du kendetegnet ved at være:

  • udviklingssøgende og ambitiøs
  • kreativ og hjælpsom
  • interesseret i mennesker og organisationer
  • selvstændig og målrettet i din tilgang til arbejdet

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så upload  din  ansøgning og  dit CV på denne side.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Gitte Højlund på tlf. 5382 4466 eller mail   gh@betterpeople.dk

Praktikperioden vil være foråret 2019. Forløbet tilpasses dit studium i nærmere dialog.

 

(C) betterpeople A/S

Er du vores nye HR- og kommunikationspraktikant?

Er du vores nye HR- og kommunikationspraktikant?

Virksomhed
betterpeople A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Kontor

Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk