HR- og kommunikationspraktikant efterår 2018

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus med fokus på rekruttering og udvikling? Dette får du muligheden for som praktikant ved betterpeople A/S.

Rekruttering, kommunikation og udvikling

Hos betterpeople vil du få indblik i fulde rekrutteringsprocesser og aktivt komme til at bidrage til de mange delprocesser. Du kommer ind over udarbejdelse af jobopslag, search på kandidater, tiltrækning af kandidater, koordinering af kandidatsamtaler og møder, afholdelse af samtaler, udvælgelse af kandidater, udarbejdelse af præsentationsmateriale og gennemførsel af personlighedstest.

Derudover vil du få indsigt i de organisatoriske udviklingsaktiviteter, som betterpeople afholder. Her kan coaching, karriereudvikling og onboarding af nye medarbejdere blandt andet nævnes.

Du får rig mulighed for at være med til at skabe rammerne for dit praktikophold og kaste fokus på noget, som, du og vi mener, skaber værdi.

Som praktikant ved betterpeople vil du indgå i et team af dygtige medarbejdere og praktikanter, hvor sparring og videndeling er en af grundstenene i vores måde at arbejde på. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt, mens det er seriøst, og vi er i vores kultur ambitiøse, udviklingssøgende og løsningsorienterede.

Ambitiøs og nysgerrig studerende

Du brænder for HR og er en engageret og lærenem person, som har lyst til at udvikle dig gennem udfordrende opgaver og løbende sparring, og som giver den en skalle i en ofte travl hverdag. Derudover er du en person, som:

  • er interesseret i mennesker og organisationer
  • er udviklingssøgende og ambitiøs
  • er kreativ og hjælpsom
  • er selvstændig og målrettet i din tilgang til arbejdet

Hvis du har evner inden for online markedsføring, grafisk opsætning eller lignende, er det også muligt at arbejde med dette. Vi skræddersyer praktikforløbet efter dine personlige kompetencer.

Praktikperioden vil være efteråret 2018, og forløbet tilpasses dit studie i nærmere dialog.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så upload din ansøgning og dit CV på denne side.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead Maria Faber på tlf. 5382 4466 eller mail  mf@betterpeople.dk

 

(C) betterpeople A/S

HR- og kommunikationspraktikant efterår 2018

HR- og kommunikationspraktikant efterår 2018

Virksomhed
betterpeople A/S

Sted
Skejby

Kategori
Kontor

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk