Er du vores næste HR- og markedsføringspraktikant?

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Hvis du er nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og dynamisk konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så får du nu muligheden.

Som HR- og markedsføringspraktikant hos betterpeople vil du få mulighed for at udvikle fængende salgs- og markedsføringsmateriale. Du vil få erfaring med kommunikation, og du kommer til at stå i spidsen for egne ansvarsområder.

Hos betterpeople bliver du en del af de mangeartede opgaver, vi løser for vores kunder. Du vil bl.a. tage aktiv del i alle led af vores rekrutteringsprocesser samt kunne få indblik i de organisatoriske udviklingsaktiviteter, vi afholder. Du kommer eksempelvis ind over udarbejdelse af jobopslag, tiltrækning af kandidater, search på kandidater og koordinering af kandidatsamtaler og møder.

Du får rig mulighed for at være med til at skabe rammerne for dit praktikophold og kaste fokus på noget, som du og vi mener, skaber værdi.

Som praktikant ved betterpeople vil du indgå i et team af dygtige medarbejdere og praktikanter, hvor sparring og vidensdeling er en af grundstenene i vores måde at arbejde på. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt, mens det er seriøst, og vi er i vores kultur udviklingssøgende, løsningsorienterede og ambitiøse.

Passioneret og selvstændig studerende

Som person er du målrettet og lærenem, og du har lyst at udvikle dig gennem udfordrende opgaver og løbende sparring. Du finder det motiverende at give den en skalle og være en del af et team med en travl hverdag. Derudover er du en person, som:

  • har god forståelse for diverse markedsføringsstrategier
  • har interesse i udarbejdelse af oplæg til de sociale medier, herunder Facebook, LinkedIn og Instagram
  • har gode kommunikative evner
  • arbejder selvstændigt og målrettet
  • ser muligheder frem for begrænsninger
  • ønsker sparring og søger hjælp, når det er nødvendigt
  • muligvis har interesse og evner inden for online markedsføring
  • eventuelt har grafiske evner

Praktikperioden er i foråret 2019, og forløbet tilpasses dit studie i nærmere dialog.

 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?  

Så upload din ansøgning og dit CV på denne side. 

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead Gitte Højlund på tlf. 5382 4466 eller mail gh@betterpeople.dk

(C) betterpeople A/S

Er du vores næste HR- og markedsføringspraktikant?

Er du vores næste HR- og markedsføringspraktikant?

Virksomhed
betterpeople A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Kontor

Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk