Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du nysgerrig på at opleve dagligdagen i et vækstende og ambitiøst konsulenthus, som har fokus på rekruttering og udvikling, så læs med her.

Har du passion for HR, rekruttering og kommunikation, og har du lyst til at blive en central del af dagligdagen i et dynamisk konsulenthus og samtidig afprøve din teoretiske viden i praksis? Så bliv en del af holdet til efteråret 2020.

HR, rekruttering og kommunikation
Hos betterpeople bliver du en del af de mangeartede opgaver, vi løser for vores kunder. Du vil blandt andet tage aktivt del i alle led af rekrutteringsprocesserne, hvor du eksempelvis kommer ind over udarbejdelse af jobopslag, tiltrækning af kandidater, search på kandidater, koordinering af kandidatsamtaler og møder, afholdelse af samtaler, udvælgelse af kandidater samt udarbejdelse af præsentationsmateriale.

Derudover vil du få indblik i personlighedstest og de interne organisatoriske udviklingsaktiviteter, som procesoptimering og onboarding af nye medarbejdere. Samtidig får du mulighed for at være med til at skabe rammerne for dit praktikforløb, da vores praktikanter får deres eget ansvarsområde, som, i dialog med os, fastlægges ud fra dine interesser.

Hvem er du?
Du er studerende og synes, at HR, rekruttering og kommunikation rummer spændende opgaver og udfordringer. Hvilken studieretning du går på, er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du kan identificere dig med betterpeople, er engageret og har lyst til at lære og udfordre dig selv i en ofte travl hverdag.

Derudover er du en person, som:

  • har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner
  • er udviklingssøgende, ambitiøs og har øje for detaljen
  • er interesseret i mennesker og organisationer
  • er selvstændig, struktureret og målrettet i din tilgang til arbejdet
  • ønsker sparring og søger hjælp, når det er nødvendigt

Hvad kan vi tilbyde dig?
Som praktikant hos os bliver du en del af et team med dygtige medarbejdere og praktikanter, hvor sparring og videndeling er en af grundstenene i vores måde at arbejde på. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt, mens det er seriøst, og vi er i vores kultur udviklingssøgende, løsningsorienterede og ambitiøse. Hos betterpeople anser vi det som vigtigt at have en hverdag med højt humør, hvor alle trives. Vi afholder derfor flere sociale aktiviteter sammen, hvor filmaftener, badminton, fredagsbarer og andre festlige aktiviteter kan nævnes. Vi tilbyder desuden gratis frokost fra vores lækre kantine samt kaffe, the og frisk frugt gennem din praktikperiode.

Praktikperioden er i efteråret 2020, og forløbet tilpasses dit studie i nærmere dialog, eksempelvis i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

Lyder det som noget for dig?
Så upload din ansøgning og dit CV her på siden.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Maria Faber på tlf. 5382 4466 eller mail mf@betterpeople.dk

(C) betterpeople A/S

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Er du vores nye praktikant inden for HR, rekruttering og kommunikation?

Virksomhed
betterpeople

Sted
Aarhus N

Kategori
Kontor

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk