In-house speditør/logistikkoordinator søges til Scan Lux Flexible

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du uddannet speditør eller lignende, og drømmer du om en alsidig, operationel rolle med en bred vifte af opgaver? Vil du være med til at udvikle logistikafdelingen i en innovativ vækstvirksomhed med et uformelt miljø, hvor alle bliver hørt? Så er det formentlig dig, vi leder efter til Scan Lux Flexible.

betterpeople søger på vegne af Scan Lux Flexible en In-house speditør/logistikkoordinator.

Scan Lux Flexible er specialiseret i at levere kundespecifikke pap- og plastløsninger baseret på høj faglighed, god service og innovation. Virksomhedens primære kundeområde er industri, fødevarefremstilling og den offentlige sektor i hele Norden.

Operationel rolle med alsidige opgaver
I rollen som In-house speditør/logistikkoordinator får du en operationel rolle, hvor du sammen med dine kollegaer i logistikafdelingen sikrer rettidig varetransport i hele værdikæden fra producent til kunde. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i kontakt til speditører og fragtmænd, bookning af transporter, afstemning af fakturaer fra speditører, prisforhandlinger med transportører og producenter, udvikling og opdatering af nuværende systemer for logistik, indkøb og håndtering, levering af statistik og nøgletal for dit område samt fakturakontrol og efterkalkulationer. Stillingen rummer en bred vifte af opgaver, hvilket giver en spændende, varieret og udviklende hverdag med alsidige opgaver relateret til både forskellige transportformer, markeder samt import og eksport.

Selvkørende og struktureret med interesse og flair for spedition
Du er formentlig uddannet speditør eller lignende og har flair for spedition og godt købmandskab. Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle ovennævnte opgaver, så længe du er klar på at lære og udvikle dig.

Din tilgang til dine arbejdsopgaver er struktureret og målrettet, og du evner at holde overblik uden at miste blikket for detaljen. Du er handlingsorienteret, tænker ud af boksen og det falder dig naturligt at optimere processer og se udviklingsmuligheder. Som person er du selvkørende, serviceminded og fleksibel. Du behersker både dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

Innovativ vækstvirksomhed med en flad organisationsstruktur
Du bliver en del af en innovativ virksomhed i vækst, hvor du vil opleve frihed under ansvar og få rig mulighed for at sætte dit personlige præg på jobbet samt tage del i at løfte logistikafdelingen til næste niveau. Scan Lux Flexible er en mindre virksomhed med kontorer i Fredensborg og Aarhus. Aarhus-kontoret udgøres af 10 medarbejdere, som beskæftiger sig med salg, marketing, logistik og indkøb. Der er tale om en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor alle bliver hørt. Kulturen er præget af høj faglighed, ordentlighed, positivitet, engagement og udvikling, og der er stor respekt kollegerne imellem, hvilket skaber et miljø, hvor man sparrer og hjælper hinanden.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst People & Business Developer, Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

In-house speditør/logistikkoordinator søges til Scan Lux Flexible

In-house speditør/logistikkoordinator søges til Scan Lux Flexible

Virksomhed
Scan Lux Flexible

Sted
Aarhus N

Kategori
Kontor

Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk