Key Account Manager, bæredygtige løsninger til det offentlige

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Motiveres du af at skabe din egen succes, og har du erfaring med løsningssalg? Er du en dygtig og vedholdende relationsskaber, som vil være med til at sikre Scan Lux Flexible A/S som et kendt og attraktivt navn blandt offentlige indkøbere? – så er du muligvis den Key Account Manager, vi leder efter!

Scan Lux Flexible A/S er specialiseret i at levere kundespecifikke pap- og plastløsninger baseret på høj faglighed, god service og innovation. Virksomhedens primære kundeområde er industri, fødevarefremstilling og den offentlige sektor i hele Norden.

Salg af bæredygtige løsninger

I rollen som Key Account Manager får du til ansvar at varetage flere typer af salg. Du bliver ansvarlig for udbud på det svenske marked, hvor det bliver din opgave at byde på licitationsbaserede udbud fra Sverige og sikre processen herom fra A til Z. Med reference til virksomhedens CEO får du ligeledes en central rolle i forbindelse med alt markedsdrevet løsningssalg i Danmark, og du bliver tilmed Scan Lux Flexibles nøgleperson i forhold til at etablere, skabe retning og udvikling for SKI-aftaleområdet. Der er derfor tale om en alsidig Key Account Manager stilling, som du selv har indflydelse på udviklingen af.

Dine primære arbejdsopgaver vil, for blot at nævne nogle, bestå af pleje af eksisterende kunder, som du skal vedligeholde den gode relation til, opsøgende salg, hvor du kontakter og besøger nuværende såvel som potentielle kunder for at afdække deres behov samt rådgive og etablere professionelle relationer, der skaber langvarigt samarbejde. Du kommer ligeledes til at lave udregninger og tilbud samt forhandle og skrive kontrakter med kunderne. Der forventes rejseaktivitet til Sverige på op til 20 dage årligt.

Relationsskaber med høj faglighed og tålmodighed

Din tilgang til salg og kundehåndtering er kendetegnet ved, at du lytter, og gennem åben og ærlig rådgivning formår du at komme ind under huden på kunden. Du skaber den altafgørende tillid og lever op til den. Eftersom du bliver ansvarlig for udbud fra det svenske marked, forstår du svensk, og kan du skrive sproget, er det en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du er formentlig uddannet inden for handel, salg, indkøb eller markedsføring, ligesom du muligvis tidligere har arbejdet med salg eller indkøb til det offentlige. Vigtigst er det, at du har forretningsforståelse, er analytisk og evner at skabe tillid og opbygge langsigtede kunderelationer. Du er fagligt skarp og forstår dig på kunder og deres behov, hvad end der er tale om kommuner, sygehuse eller renovatører.

Som person er du positiv, energisk og skaber god energi omkring dig samtidig med, at du rummer den tålmodighed og vedholdenhed, som tungt løsningssalg baseret på innovation og høj faglighed kræver. Sagt med andre ord er du den rette til stillingen, hvis tungt, flere års projekt- og løsningssalg, bæredygtighed og offentlige udbud ligger inden for dit interessefelt, hvis du har brancheforståelse, og hvis du motiveres af at sikre høj kvalitet, den bedst mulige løsning for kunden og gode, langvarige kunderelationer.

Udviklingsmuligheder og medindflydelse

Du tilbydes en spændende stilling inden for en branche, hvor udviklingsmulighederne er mange, og samfundsinteressen stigende. Du bliver ansat i en stilling med rig mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag, og du vil opleve frihed under ansvar. Du bliver en del af en mindre virksomhed med 10 medarbejdere fordelt på kontoret i Aarhus og Fredensborg, hvor salg, marketing og indkøb administreres i Aarhus, mens lager, bogholderi og grafisk afdeling er tilknyttet Fredensborg. Der er tale om en fleksibel, flad organisation med plads til alle, og hvor alle bliver hørt. Kulturen hos Scan Lux Flexible er generelt præget af høj faglighed og ordentlighed, og det mærkes tydeligt, at der er stor respekt kollegerne imellem, hvilket skaber et miljø, hvor man gerne sparrer og hjælper hinanden.

Rekrutteringen varetages af betterpeople

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Team Lead  Gitte Højlund  på    e-mail gh@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S 

Key Account Manager, bæredygtige løsninger til det offentlige

Key Account Manager, bæredygtige løsninger til det offentlige

Virksomhed
Scan Lux Flexible A/S

Sted
Aarhus

Kategori
Salg

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk