betterpeople A/S søger koncernregnskabschef for Bramming Plast-Industri A/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du solide regnskabskompetencer og blik for udviklingsmuligheder? Kan du arbejde struktureret? Og vil du være en del af en international virksomhed i hastig vækst?

Regnskab og struktur med fokus på optimering
Stillingen som koncernregnskabschef ved Bramming Plast-Industri byder på en række vigtige opgaver inden for økonomi og regnskab. Du vil med reference til økonomidirektøren have ansvar for bogholderiets drift og for udvikling på koncernniveau. Dine opgaver vil derfor indebære udarbejdelse af koncernens perioderegnskab, planlægning og gennemførelse af årsafslutning, behandling af moms- og skattespørgsmål og likviditets- og valutastyring. Du vil også medvirke til fremskaffelse af budgetgrundlag og deltage i budgetudarbejdelse. Herudover kommer udviklings- og optimeringsopgaver. Disse vil omfatte optimering, implementering og sikring af procedurer for bogholderi- og regnskabsprocesser og medvirkning til udvikling og optimering af forretningsgange, økonomisystemet og rapporteringsværktøjer. Du vil desuden have ansvar for opfølgning på, support af og kontakt til virksomhedens regnskabsafdeling i Polen, hvilket vil medføre to månedlige rejsedage dertil. Vigtigst af alt er at sikre at koncernens regnskabsafdelinger leverer regnskabsmateriale i høj kvalitet og til aftalt tid samt at være fuldt opdateret på lovgivning og regler inden for fagområdet. Du skal derfor have viljen til at sætte dig grundigt ind i lovgivningen og lysten til at holde dig ajour med den konstante udvikling. 

Kompetent og nysgerrig
Vi leder efter en positiv person, der udviser stort engagement og besidder en solid forretningsforståelse og evnen til at bevare overblikket. Du har en struktureret og resultatorienteret tilgang til dine mål og arbejdsopgaver, og du kender vigtigheden af at overholde deadlines. En nysgerrig ånd er vigtigt, og du må være i stand til konstant at udfordre, udvikle og forbedre dine egne og afdelingens rutiner og procedurer. Excel er du ekspert i, og du har erfaring med Business Intelligence-værktøjer. Erfaring med NAV er desuden en fordel. Flydende engelsk samt forståelse for tysk og svensk er vigtigt. 
Måske kommer du fra en lignende stilling som økonomi- eller regnskabschef og med en relevant uddannelse. Fordi Bramming Plast-Industri er i rivende udvikling, er det vigtigt at kunne trives med nye udfordringer og at kunne se muligheder og løsninger.

Førende international koncern
Bramming Plast-Industri er førende inden for avancerede og teknologibaserede løsninger i skum og skumplast, der tilpasses kundens behov. Med mere end 40 års erfaring stræber virksomheden efter at blive Europas mest nytænkende og at være den foretrukne samarbejdspartner i branchen. Produkterne er miljøvenlige og af høj kvalitet, og der bliver sat en ære i at levere til tiden. Værdierne ved Bramming Plast-Industri er engagement, handlekraft, innovation og vilje, og arbejdsmiljøet er dynamisk, uformelt og jordnært. Du bliver tildelt et stort ansvar og får muligheden for at gøre en forskel og at være en del af virksomhedens videre vækst.

Interesseret?
Synes du at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommerciel direktør Ida Storm på mail is@betterpeople.dk eller tlf. 9386 5656 eller Team Lead Maria Faber på mail mf@betterpeople.dk eller tlf. 5382 4466. Ansøgninger behandles løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 


(c) betterpeople A/S
 

betterpeople A/S søger koncernregnskabschef for Bramming Plast-Industri A/S

betterpeople A/S søger koncernregnskabschef for Bramming Plast-Industri A/S

Virksomhed
Bramming Plast Industri A/S

Sted
Bramming

Kategori
Økonomi

Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk