Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Vil du have mulighed for at bringe din viden inden for konstruktioner i spil i en sund virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og et tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, konstruktører og arkitekter? Og sætter du desuden pris på et ekstraordinært godt socialt samvær? Så er det måske dig, vi leder efter!

betterpeople søger på vegne af Constructa en konstruktionsingeniør til Silkeborg-teamet.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Ansvarlig for alsidige projekter
Som konstruktionsingeniør hos Constructa kommer du til at rådgive de tilknyttede bygherrer og gennem dette arbejde med projektering og tilsyn sikre kvalitet i gennemførelse af kundernes byggerier. Med dine gennemarbejdede og dokumenterede beregninger sørger du for, at det er de bedste løsninger, bygherrerne bliver præsenteret for, og du kan stå inde for, at byggerierne kan bruges til flere kvaliteter.

Du får ansvar for en bred vifte af projekter, hvilket omfatter alt fra renovering og ombygning til tilbud og nybyg af både større og mindre byggerier. Der er derved tale om alt fra enkelte opgaver til længerevarende, komplicerede projekter. Udover at blive en del af et stærkt og kompetent team hos Constructa i Silkeborg kommer du til at arbejde tæt på ledelsen samt indgå i et tværfagligt team, der samarbejder på tværs af Constructas afdelinger, som beskæftiger både konstruktører, arkitekter og ingeniører. I denne rolle er der mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og arbejde med projekt- og projekteringsledelse, IKT-koordinering og -ledelse og bygherrerådgivning. Der er desuden mulighed for at blive certificeret i KK2 eller derover.

Ingeniør med faglig bredde og potentiale for faglig udvikling
Gennem flere års erfaring i et rådgivende ingeniørfirma har du tilegnet dig grundlæggende viden om byggeri, som du kan bringe i spil i dialogen med kunder og kollegaer. Du er uddannet ingeniør og har formentlig tidligere befundet dig i rådgiverbranchen i den projekterende rolle og arbejdet med både mindre og mellemstore opgaver med fokus på både nybyg og renovering. Alt dette har givet dig bred erfaring med konstruktion og at analysere, beregne og dimensionere i arbejdet med beton, stål, træ og murværk.

Du er vant til at føre tilsyn med dine igangværende byggerier og sikre, at projekterne følger tidsplanerne. Du evner og trives med at fordybe dig i det selvstændige arbejde, men har samtidig fokus på det gode samspil med både kolleger og kunder. Du har både skriftligt og mundtligt gode, kommunikative evner og formår at kommunikere tydeligt med forskellige persontyper.

Ambitiøs og struktureret person med et positivt sind
Handlekraftig, grundig og tillidsvækkende er ord, der beskriver dig godt som person. Du går proaktivt og ambitiøst til dine projekter og sørger for, at der er fremdrift, og at projekterne når i mål, som aftalt. Du har sans for detaljen og går struktureret til værks samtidig med, at du har øje for projektets helhed. Dine kolleger og kunder har tillid til dig og din opgavehåndtering. Ordentlighed er kendetegnende for dig. Du lytter aktivt og sætter dig på bedste vis ind i dine kunder og kollegers behov og rådgiver og handler derefter. Dit positive sind bevirker, at du trives godt i Constructas åbne og løsningsorienterede kultur.

Tværfaglighed og tæt samarbejde
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunder. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med større værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst mulig, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk eller på mobil 26851760. Alle ansøgninger behandler fortroligt og med diskretion . Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner søges til Constructa i Silkeborg

Virksomhed
Constructa

Sted
Silkeborg

Kategori
Byggeri

Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 5382 4466

sfm@betterpeople.dk