Alsidig kontorassistent med interesse for ejendomsadministration søges for virksomhed i Horsens

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Finder du ejendomsadministration tiltalende, og har du erfaring med administrative opgaver samt bogføring? Er du udadvendt, serviceminded og evner at strukturere en travl hverdag? Så har vi stillingen til dig.

Alsidig kontorassistent med team spirit

Du bliver ansat i en familieejet virksomhed, som er præget af ordentlighed og korte beslutningsveje, og hvor alle har en vigtig rolle i forhold til, at hverdagen opleves som en succes. Du bliver en del af kontoret i Horsens, hvor du indgår i et effektivt og ambitiøst team, hvor man hjælper hinanden. Som kontorassistent kommer du til at lære at arbejde med administration af ejendomme samt udarbejdelse af lejekontrakter, flytteafregninger, forbrugsregnskaber m.m. Du bliver ansvarlig for dele af bogføringen og budgetopfølgningen, og du vil komme til at stå for udlejning, herunder annoncering og fremvisning samt optimering af lejemassen. Du får medansvar for ind- og udflytning, opkrævning af husleje samt regulering heraf, og restance og inkassoopfølgning vil ligeledes være blandt dine opgaver. Dertil kan kontakt til håndværkere og koordinering af istandsættelse af lejemål nævnes.   Dine arbejdsopgaver og din arbejdsuge vil være aktiv og varierende, idet du nogle dage vil befinde dig på kontoret og andre dage ude af huset.

Professionel og udadvendt

Du er en selvstændig person, som har lyst til at udforske boligadministration. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra ejendomsbranchen, men det er ikke et krav. Du har erfaring med regnskab, hvilket muligvis også har været en del af din uddannelse.   Som person er du servicemindet, glad for kundekontakt og teamorienteret, og du har tidligere erfaring fra en udadvendt stilling.   Du er en person, som formår at stå fast på  holdninger og er god til at formidle dit budskab. Engang imellem er det en fordel, at du har noget robusthed samt er rolig og evner at prioritere. Du er en kvalitetsbevidst person med et godt overblik og fokus på den samlede forretning. Du kan lide at få og tage ansvar, og du sørger for, at serviceoplevelsen er i top. Kendskab til Navision og integration med Excel er en fordel, og du er stærk bruger i Microsoft Office pakken, særligt Excel. Du taler og skriver flydende dansk og kan engelsk på samtaleniveau.

Virksomhed med stærke relationer og stor medarbejdertillid

Du tilbydes en unik mulighed for en alsidig og selvstændig stilling som kontormedarbejder med mulighed for medindflydelse og efteruddannelse. Dine rutineopgaver vil suppleres med en vifte af varierende opgaver relateret til virksomhedens kerneområder.  Du vil være i tæt kontakt med firmaets ejere, som udviser stor tillid til dig som medarbejder, hvorfor du vil opleve frihed under de rammer, I sammen sætter. Du vil ligeledes opleve en høj grad af inddragelse i et miljø, hvor der bliver gjort meget for dig som medarbejder i forhold til arbejdsmiljø og personalegoder. Du bliver ansat i et firma, som har fokus på social ansvarlighed, såvel internt som i forhold til eksterne samarbejdspartnere. Et sted, du som medarbejder kan være stolt af at arbejde.  

Vi ser frem til at høre fra dig

Synes du, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead Maria Faber på mf@betterpeople.dk eller +45 5382 4466 eller direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339. 

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Dog ventes der gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S 

 

 

Alsidig kontorassistent med interesse for ejendomsadministration søges for virksomhed i Horsens

Alsidig kontorassistent med interesse for ejendomsadministration søges for virksomhed i Horsens

Virksomhed
Anonym

Sted
Horsens

Kategori
Kontor

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk