betterpeople A/S søger marketingchef for SGM Light

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du stærke kompetencer inden for marketing, og vil du være en del af en spændende virksomhed i vækst? Er du en kreativ og idérig person, som motiveres af en varierende arbejdsdag? Så er du måske den rette kandidat for SGM Light.

For SGM Light A/S, der er en betydelig global spiller inden for lysdesign-løsninger til underholdningsindustrien og arkitektur, søger betterpeople en marketingchef, som kan være med til at brande   SGM Light, online som offline.

Job i spændende vækstvirksomhed

Du vil som marketingchef være med til at omdanne virksomhedens strategiske mål til konkrete resultater på tværs af forskellige marketingplatforme og medvirke til yderligere skabelse af brand awareness. Opgaverne, du vil blive stillet overfor, indebærer udvikling og integrering af content marketing strategier, udvikling af marketingmateriale samt kommunikations- og nyhedshistorier. Du vil som marketingchef have ansvar for og bidrage til aktiviteterne på sociale medier og sørge for udvikling og evaluering af kampagner. Udarbejdelse og udgivelse af nyhedsbreve og PR (herunder video) vil ligeledes være prioriterede arbejdsopgaver, og du vil løbende stå for koordinering af den internationale kommunikation.  Du kommer desuden til at organisere og deltage i events, eksempelvis internationale udstillinger.

Erfaren leder med fokus på udvikling af strategi

I stillingen som marketingchef får du muligheden for at være med til at udvikle SGM Lights markedsføring markant. Du er en robust  person, der kan være med til at støtte virksomheden og skabe et godt samarbejde i dit team, som består af fire medarbejdere.  Som leder er du i stand til at skabe et godt arbejdsmiljø samt inspirere og motivere dine kollegaer omkring dig. 

Du er en energisk og initiativrig person, der formår at have mange bolde i luften på en gang, mens du bevarer overblikket og følger dine opgaver til dørs. Du  er en stærk person, som har evnen til at arbejde under pres og nå opstillede deadlines, og som altid sørger for, at der er kvalitet i det kreative arbejde.

Du har sandsynligvis en uddannelse inden for marketing, og du har minimum fem års erfaring inden for området. Du har herigennem opnået en god forståelse for digital markedsføring, produktrelateret marketing, annoncering, storytelling og sociale medier. Det er en fordel, hvis du i din tidligere beskæftigelse har arbejdet med international handel med salg gennem distributører, men dette er ikke et krav. Du har stærke kommunikative egenskaber, og da SGM Lights koncernsprog er engelsk, skriver og taler du dette flydende.

Inspirerende og attraktiv arbejdsplads 

Som marketingchef bliver du en del af en inspirerende arbejdsplads, som er en af verdens førende producenter af LED lys. Du tilbydes et job med attraktive og ordentlige ansættelsesforhold, og der lægges vægt på fleksibilitet fra begge sider.   Du bliver en del af et kompetent og motiveret team, hvor du vil opleve en alsidig hverdag med spændende udfordringer. Der er aktive interne  personaleinitiativer, som gennem sociale aktiviteter medvirker til fællesskabsfølelsen i virksomheden, så medarbejdere på tværs af afdelinger opnår et indbyrdes forhold. SGM Light er en ikke-ryger virksomhed beliggende i Aarhus V.

Ansøgning

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Der ventes dog gerne på den rette kandidat.   Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst direktør Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5383 4994 eller Team Lead Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466.   Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger marketingchef for SGM Light

betterpeople A/S søger marketingchef for SGM Light

Virksomhed
SGM Light

Sted
Aarhus

Kategori
Ledelse

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk