PA søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du en struktureret og selvkørende person med et godt øje for detaljerne? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed med en høj grad af fleksibilitet og en positiv, stærk kultur? Så er du måske den personlige assistent, vi leder efter til Aros Capital Fondsmæglerselskab.

betterpeople søger på vegne af Aros Capital Fondsmæglerselskab en personlig assistent til deltid (30 timer i ugen) eller fuldtid.

Varierende og indflydelsesrige opgaver
Som PA for virksomhedens stifter og partner vil du få en varieret og spændende vifte af opgaver, der blandt andet vil omfatte bestyrelsesreferater, rapporter til finanstilsynet, compliance-håndtering, koordinering, materialeklargøring og diverse administrative opgaver. Der er tale om et alsidigt job, som du selv har indflydelse på udviklingen af. Du vil i høj grad selv være med til at forme din hverdag.

Selvkørende, detaljeorienteret og struktureret
Du trives med at have mange bolde i luften - uden at miste overblikket - og du er af natur selvkørende og struktureret. Din styrke er din evne til at arbejde omhyggeligt og til at holde fokus på detaljerne, således at kvaliteten af dit arbejde er i top. Du er kendt for at være en stabil medarbejder, som er produktiv og tager ansvar for at nå helt i mål med opgaverne. Du er fleksibel og omstillingsparat, og du er altid klar til at give en hånd med og løfte i flok. Humor er en del af dit DNA, og uden tvivl noget, du ikke kan undvære i hverdagen.

Administrativ erfaring 
Du har sandsynligvis tidligere arbejdet som PA eller sekretær i eksempelvis ejendomsmægler- eller advokatbranchen, og du har erfaring med Office-pakken, herunder primært Word og Excel. Du er skriftligt velformuleret, og det er en fordel, hvis du har kendskab til compliance og investeringer, men det er ikke et krav.

Fleksibilitet, humor og respekt
Som PA hos Aros Capital Fondsmæglerselskab vil du opleve en høj grad af fleksibilitet og en kultur med frihed under ansvar. Der er åbne døre og gennemsigtighed i arbejdet, og alle tager ansvar og står sammen om at nå de opsatte mål. Det er et mindre firma, hvor man kerer om hinanden, og ordentlighed, moral og respekt er kendetegnende.

Aros Capital Fondsmæglerselskab
Aros Capital Fondsmæglerselskab er et uafhængigt rådgivningsselskab, der tilbyder rådgivning og forvaltning på værdipapirsporteføljer og formuer til deres kunder. Kunderne er privatpersoner, holdingselskaber, fonde, forbund etc. Aros Capital Fondsmæglerselskab har kontorer i Aarhus og København.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead, Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466 eller CEO Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

PA søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

PA søges til Aros Capital Fondsmæglerselskab

Virksomhed
Aros Capital Fondsmæglerselskab

Sted
Aarhus C

Kategori
Kontor

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk
Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk