Projektleder med arkitekt- eller konstruktørbaggrund søges til Constructa i Silkeborg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Trives du i en tværfaglig organisation, hvor du som projektleder selvstændigt fungerer som tovholder på både store og små projekter? Som projektleder hos Constructa får du muligheden for at samarbejde med kompetente kolleger samtidig med, at du udvikler dig fagligt.

betterpeople søger på vegne af Constructa en projektleder til teamet i Silkeborg.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg. 

Central rolle med indflydelse og ansvar 
Du vil som projektleder være en del af Constructas tværfaglige og kompetente team samt være en vigtig medspiller, hvor du har det daglige ansvar for at lede et projekt. I denne rolle vil du med en tilpas mængde udfordringer få muligheden for at udnytte dit potentiale samt præge Constructas fortsatte udvikling og deres løsninger i samarbejde med resten af teamet.

Du vil komme til at rådgive de tilknyttede bygherrer. Gennem din erfaring med projektering samt tilsyn og rådgivning inden for en rådgivende ingeniør- og/eller arkitektvirksomhed vil du sikre kvaliteten i gennemførelsen af kundernes byggerier. Der vil i stillingen også være mulighed for selv at agere som projekterende. Du får ansvar for en bred vifte af projekter, hvilket omfatter alt fra renovering og ombygning til tilbygning og nybyg af både større og mindre byggerier. For den rette kandidat vil der være mulighed for at agere som projekteringsleder.

Erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør 
Gennem din praktiske erfaring og uddannelse har du tilegnet dig en stor viden om byggeri, som du kan bringe i spil i dialogen med kunder og kolleger. Vi ser gerne, at du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør og har erfaring med projektledelse og tværfaglige projekter. Du har befundet dig i rådgiverbranchen i den projekterende rolle i minimum 5 år og arbejdet med både mindre og mellemstore opgaver med fokus på både nybyg og renovering. Alt dette har givet dig bred erfaring med projektering inden for dit specialområde.

Du er vant til at styre dine igangværende projekter og sikre, at tidsplanen overholdes. Du evner og trives med at fordybe dig i det selvstændige arbejde, men du har samtidig fokus på det gode samspil med både kolleger og kunder. Du har både skriftligt og mundtligt gode kommunikative evner og formår at kommunikere tydeligt med forskellige persontyper.

Som person tager du gerne teten på opgaverne, går forrest og får noget fra hånden. Du er desuden grundig i dit arbejde og tillidsfuld i din relation til både kunder og kolleger. Når der skal skabes resultater, sætter du barren højt for dine projekter samtidig med, at du har det næste projekt for øje. Du har sans for detaljen og formår nemt at prioritere dine opgaver, så de bliver løst effektivt og korrekt med blik for projektets helhed. Dine kolleger og kunder har tillid til dig og din opgavehåndtering, og ordentlighed er kendetegnende for dig.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver en del af en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med en uformel og imødekommende omgangstone. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagsliv harmonerer i en sund balance.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst mulig, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk eller på mobil 26851760. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 
 
(C) betterpeople A/S 

Projektleder med arkitekt- eller konstruktørbaggrund søges til Constructa i Silkeborg

Projektleder med arkitekt- eller konstruktørbaggrund søges til Constructa i Silkeborg

Virksomhed
Constructa

Sted
Silkeborg

Kategori
Byggeri

Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 5382 4466

sfm@betterpeople.dk