betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.

Videndeling og varierende opgaver 
Som projektleder hos NIRAS vil dine primære arbejdsopgaver omhandle planlægning, projektering og ledelse af en bred vifte af byggeprojekter, f.eks. inden for boligbyggeri, industri og institutioner. Du vil indgå i en virksomhed med store udviklingsmuligheder og en høj grad af inddragelse. Hos NIRAS bliver du en del af et omfattende netværk, hvor der er høj grad af faglig sparring med kollegaer lokalt og i resten af landet.  

Projektleder med bred erfaring
Som baggrund har du flere års erfaring inden for ledelse af byggeprojekter fra start til slut samt har erfaring med både total- og fagentreprise. Hos NIRAS arbejdes der indenfor en fastlagt ramme for projektstyring i forbindelse med projektopstart, planlægning og dokumentering, så det er vigtigt, at du har din teoretiske baggrund i orden. Du vil beskæftige dig med projekter i alle størrelser fra boligbyggeri til større industri og institutioner, så det er en fordel, at du har en struktureret tilgang samt også evner at arbejde selvstændigt. 

Du vil få base i Kolding, men da arbejdet er projektdrevet, skal du være fleksibel i forhold til projekter og tværfagligt samarbejde med andre afdelinger i resten af landet. I stillingen som projektleder vil der være tæt dialog og kontraktforhandling med samarbejdspartnere og kunder, og det er derfor vigtigt, at du som person er proaktiv og lyttende i forhold til at opbygge og vedligeholde stærke relationer.

Virksomhed med store karrieremuligheder og gode relationer
Som projektleder hos NIRAS bliver du en del af en virksomhed, som vægter faglig sparring og videndeling højt. Kulturen er åben og uformel med masser af humor og godt kollegaskab. Du kommer til at indgå i et bredt netværk lokalt, men også med mulighed for sparring med afdelinger i resten af landet. NIRAS er en virksomhed med store udviklingsmuligheder både lokalt, nationalt og globalt, og du vil få høj medindflydelse på udviklingen af din faglige profil, i den retning du ønsker. 

I dit arbejde som projektleder har du en åben og positiv tilgang til samarbejde med flere faggrupper. Du har en rolig fremtoning, en høj stresstærskel og udviser overblik, når det går stærkt. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, som vægter frihed under ansvar højt, samt hvor man har en åben og opmærksom tilgang til hinanden og omgivelserne. Som person ønsker du at opbygge et internt netværk, dele dine erfaringer med kollegaer og ser stor værdi i at deltage i det sociale samvær blandt kollegaer. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Synes du, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt kommercial direktør Ida Storm på e-mail is@betterpeople.dk eller mobil +45 9386 5656 eller direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339.

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Dog ventes der gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  


NIRAS 
er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. NIRAS er en af de største og førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien og har en vision om at udvikle bæredygtigt byggeri og designe bygninger, som mennesker trives i. Efter en nylig fusion med Alectia tæller NIRAS nu mere end 1700 medarbejdere inden for projektering og bygherrerådgivning. Som følge af den udvikling udvides medarbejderstaben nu for at kunne håndtere alle de store og spændende kommende projekter. 

 

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding

Virksomhed
NIRAS

Sted
Kolding

Kategori
Ledelse

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk