betterpeople A/S søger sagsbehandler for Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og kan du holde mange bolde i luften? Er du struktureret og skarp i skrift og tale? Så er det dig, vi søger!

betterpeople A/S søger en erfaren sagsbehandler for vores kunde Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Nybolig Erhverv Aarhus P/S er specialister indenfor blandt andet rådgivning af investorer, værdiansættelse og salg af boligudlejningsejendomme, investeringsejendomme mm. og har som en af byens største ejendomsmæglervirksomheder stået for en række betydelige udlejninger og salg i Aarhus.

Stillingen 
Som sagsbehandler for Nybolig Erhverv Aarhus P/S bliver du en del af et mindre administrativt team i virksomhedens skønne lokaler i Aarhus centrum, der har byens bedste udsigt. Du får ansvaret for en bred vifte af administrative opgaver og diverse ad hoc opgaver. Du bliver ansvarlig for behandling af sags- og udlejningssager, herunder oprettelse af prospekter og udarbejdelse af købsaftaler og erhvervslejekontrakter mv. Derudover vil du skulle varetage korrespondance med købere, sælgere, lejere og udlejere samt banker, advokater mm. Målet er at sikre Nybolig Erhverv Aarhus P/S' kunder den mest kompetente og effektive behandling og derigennem højne kundetilfredsheden såvel som det generelle kompetenceniveau.  

Kvalifikationer
Det er en branche med store krav til aktørerne. Derfor er det nødvendigt, at du er fleksibel og god til at strukturere dine opgaver. Du kan navigere problemfrit i en travl hverdag og er robust og selvstændig i din tilgang til opgaverne. Du går ind for kvalitet og sætter en ære i at udføre dit arbejde bedst muligt.

Det er et krav, at du har erfaring fra branchen. Du er f.eks. uddannet ejendomsmægler, ejendomsadministrator, advokatsekretær eller lignende. Uddannelsen er ikke afgørende, men det er nødvendigt med flere års erfaring fra branchen. 

Du skal være perfekt i dansk i skrift og tale og være en rutineret bruger af Microsoft Office-pakken. 

Muligheder
Du tilbydes en attraktiv stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver en del af et team af dygtige og engagerede kolleger, hvor alle hjælper hinanden og løfter i flok. Kulturen er nærværende med masser af sociale arrangementer. Nybolig Erhverv Aarhus P/S er en virksomhed med korte beslutningsveje og flad organisationsstruktur. Du får en stilling med et selvstændigt ansvarsområde og stor frihed til selv at strukturere og planlægge dine arbejdsopgaver.   

Søg stillingen
Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Stillingen er til besættelse snarest muligt, så ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Claus Bak på tlf.: +45 5383 4994 eller e-mail: cb@betterpeople.dk eller team lead Maria Faber på +45 5382 4466 eller mf@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger sagsbehandler for Nybolig Erhverv Aarhus P/S

betterpeople A/S søger sagsbehandler for Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Virksomhed
Nybolig Erhverv Aarhus P/S

Sted
Aarhus C

Kategori
Kontor

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk