Salgskoordinator søges til MAX Ceramics/Mikelo

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Er du serviceminded og har et stort koordinationsgen, og vil du med på en vækstrejse inden for kvalitetskrukker? Kan du arbejde proaktivt og struktureret, og er du avanceret bruger af Excel? Så er du måske den salgskoordinator, vi leder efter til MAX Ceramics.

betterpeople søger på vegne af MAX Ceramics en salgskoordinator.

I år 2015 blev driften af MAX Ceramics overtaget af virksomheden Mikelo, som siden opstarten i år 2007 har beskæftiget sig med salg af badeværelsesløsninger til hele Norden. Virksomheden beskæftiger i dag 15 dygtige medarbejdere inden for primært salg, indkøb og produktudvikling. MAX Ceramics er førende inden for salg af kvalitetskrukker til inden- og udendørsbrug, hvor fokus er på brugen af genanvendeligt plast.

Serviceminded og struktureret salgskoordinator
I rollen som salgskoordinator referer du til salgschefen for MAX Ceramics. Din dagligdag vil være præget af alsidige opgaver og tæt samarbejde mellem salg og indkøb. Dine arbejdsopgaver vil indebære koordinering, kontakt til og servicering af kunderne, som bl.a. udgør de førende detailhandelskæder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Herudover vil du varetage effektuering af ordrer, faktureringer, opfølgning på reklamationer, udarbejdelse af tilbud samt opfølgning og indhentning af materiale til kataloger samt varer til udstilling. Der er tale om et job, hvor du selv har indflydelse på, hvordan arbejdsdagen ser ud, hvilket kræver, at du er struktureret og har masser af gåpåmod.

Løsningsorienteret med mod på alsidige udfordringer
Du har tidligere arbejdet som eksempelvis salgsassistent eller salgskoordinator i en lignende virksomhed, og du har erfaring med service, er god til at sætte dig i kundens sted og nyder at tale med kunder. Som salgskoordinator har du en nøglerolle, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Det falder dig naturligt at holde overblik og arbejde løsningsorienteret. Du er en do’er, som er hurtig på tasterne. Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde i Excel og forstår dig på at optimere arbejdsprocesser gennem programmet samt arbejde med kalkulationer. Har du kendskab til Navision 365, er det en fordel. Da MAX Ceramics er på en positiv rejse, er det vigtigt, at du trives med et højt tempo og med nye, alsidige udfordringer. Sagt med andre ord er du åben, fleksibel og hjælper gerne på tværs af teamet. Du behersker både dansk og engelsk mundtligt og skriftligt, og det er en fordel, hvis du taler og forstår skandinavisk.

Dynamisk virksomhed med mulighed for udvikling
Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Som salgskoordinator vil der være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil opleve frihed under ansvar. Mikelo, og derved MAX Ceramics, er en ejerledet virksomhed med en flad struktur og uformel organisationskultur, hvor man hjælper og sparrer med hinanden. Du bliver tildelt et stort ansvar med mulighed for at gøre en afgørende forskel og være en vigtig del af virksomhedens videre vækst.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Team Lead, Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466 eller People & Business Developer, Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Salgskoordinator søges til MAX Ceramics/Mikelo

Salgskoordinator søges til MAX Ceramics/Mikelo

Virksomhed
MAX Ceramics/Mikelo

Sted
Skødstrup

Kategori
Salg

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk