Senior projektchef søges til MT Højgaard Projektudvikling A/S

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Du får nu muligheden for at blive senior projektchef i MT Højgaard Projektudvikling A/S. Som senior projektchef bliver du ansvarlig for nogle af de største byggeprojekter i landet. Din første opgave er at fuldende Dalum Papirfabrik frem mod år 2024.

betterpeople A/S søger på vegne af MT Højgaard Projektudvikling A/S en senior projektchef.

MT Højgaard Projektudvikling A/S blev pr. 1. januar 2021 et selvstændigt selskab i den samlede MT Højgaard Koncern. MT Højgaard Projektudvikling A/S er full service ejendomsudviklinger med afsæt i koncernens samlede styrke. Den selvstændige enhed er en anerkendt by- og projektudvikler, en agil og kompetencedrevet organisation, og deres kerneværdier er ansvarlighed, ordentlighed og helhedssyn.

Da deres nuværende projektchef på sagen er blevet tilbudt en attraktiv stilling som udviklingschef, søger de nu en ny senior projektchef.

Unik mulighed i et kompetent og fagligt stærkt miljø 
Denne stilling giver dig mulighed for at blive en del af den nye selvstændige forretningsenhed MT Højgaard Projektudvikling A/S. Du får således mulighed for at blive en del af et samarbejdende team og en ambitiøs virksomhed med et højt fagligt kompetenceniveau. Her vil du træde ind i et bredt og solidt felt af kompetencer og en stærk samarbejdende kultur. Du bliver tilknyttet MT Højgaard Projektudviklings kontor i Aarhus, og du vil have din dagligdag dels på kontoret i Aarhus og dels på byggepladsen i Odense.

MT Højgaard Projektudvikling A/S er i fuld gang med at omdanne Dalum Papirfabrik til et nyt boligområde med varierende boligformer, en dagligvarebutik og et enkelt kontorbyggeri i en attraktiv bydel i Odense. Som senior projektchef får du ansvaret for det samlede projekt på knap 1 milliard kr., som skal udvikles i nært samarbejde med en intern projektleder og et stærkt hold af rådgivere. Dalum Papirfabrik er et visionært byudviklingsprojekt i et enestående historisk område i Odense i nærhed af både by og natur. MT Højgaard er i det stadie, hvor de står lige foran byggestart og er klar til at påbegynde salg af de rækkehuse og lejligheder, der skal udvikles i eget regi. Projektet indbefatter 442 boliger på 45.000 m2, både nyt byggeri og spændende renoveringsopgaver samt 1200 m2 dagligvarebutik, et parkeringshus og 900 m2 kontor. Dette er en omdannelse af fhv. fabrikshaller til bl.a. dagligvarebutik og lækre newyorkerlejligheder. 

Som senior projektchef vil du have det overordnede bygherreansvar i forbindelse med gennemførelsen af erhvervs- og boligprojekter inden for de aftalte rammer for økonomi, kvalitet, tid og miljø. Du vil have et tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere herunder forhandling af kontrakter med købere, leverandører mfl., hvor du sikrer overleveringen af eksisterende projektmateriale, kontrakter m.v. fra både interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Du vil tilmed varetage bygherrefunktionen på projektudviklingssager, hvor du er ansvarlig for at udarbejde planer for tid, ressourcer, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Herudover vil du skulle varetage kontakten til myndigheder og evaluere projekterne. Dit ansvarsområde vil desuden være problemløsning, når tingene ikke går planmæssigt ved eksempelvis forhandlinger, udførelse og afslutning af byggefaserne.

Strategisk og samarbejdsdygtig senior projektchef
Der kan være flere indgange til stillingen. Måske har du i en årrække været i entreprenør- eller rådgiverbranchen og ønsker at bevæge dig mere i retning af projektudvikling og bygherrefunktionen. Det afgørende er, at du kan dokumentere erfaring med store byggerier og projektledelse på højt niveau. Du har gennem din erfaring helt sikkert også opbygget stor teknisk indsigt samt viden om lovgivning, myndighedspraksis og arbejdsmiljø. Du er med en vis sandsynlighed ingeniøruddannet, men det afgørende er ikke din uddannelse, men derimod relevant praksiserfaring og dokumenterbare resultater.

Det vægtes højt, at du har sans for forretningen, og du finder det naturligt at have det strategiske overblik, hvor du formår at samle alle parter og tage ansvar for at udvikle et ambitiøst og visionært byggeri. Som person sætter du en ære i at indgå i et tillidsfuldt samarbejde både internt og eksternt, hvortil du er en stærk formidler og kommunikator. Du formår at skabe resultater, kan lide at tage ansvar og motiveres af og har blik for alle facetter af begrebet udvikling.

Rekrutteringen varetages af betterpeople 
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.
 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan. 

(C) betterpeople A/S 

 

Senior projektchef søges til MT Højgaard Projektudvikling A/S

Senior projektchef søges til MT Højgaard Projektudvikling A/S

Virksomhed
MT Højgaard

Sted
Risskov, Aarhus

Kategori
Byggeri

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Sine Fæste

Spørgsmål til jobbet?

Sine Fæste

+45 2685 1760

sfm@betterpeople.dk