betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Vil du gøre en forskel samtidig med, at du udfolder dine talenter inden for software og udvikling? Tiltaler det dig at blive en del af en virksomhed i hastig vækst?

Som Senior Software Developer hos Cryos får du ansvar for at videreudvikle virksomhedens eksisterende arkitektur & software  samt at drive  og implementere  nye projekter i samarbejde med de øvrige medarbejdere i IT-teamet. Du bliver ansvarlig for processerne fra A til Z - lige fra indledende analyse til aflevering af de færdige produkter. Du får mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver og projekter, og der er høj grad af mulighed for at præge teknologivalget, så du kan arbejde med de systemer, du mener bedst løser opgaven. Det er en stor fordel hvis du har interesse og erfaring  i forhold til software arkitektur, da der er rig mulighed for at tage ansvar for arkitekturens retning og udformning.

IT-teamet hos Cryos arbejder løbende med en række spændende projekter, som du bliver en del af. I øjeblikket er det eksempelvis udvikling af barcode app, API til systemadministration, integration til CRM-system samt diverse BI-projekter mm., der arbejdes med.

Kreativ med stort drive
Du er passioneret i forhold til dit arbejde, har drive, engagement og humor. Du nyder at holde dig opdateret på de nyeste trends, og du har de tekniske kompetencer i orden. Du er kreativt tænkende og fornyer gerne rutiner og processer. Som person er du imødekommende og venlig i din tilgang til andre og kan lide at arbejde med at kommunikere dine ideer og løsninger ud til alle niveauer i virksomheden. Du trives med at arbejde selvstændigt, da stillingen  fordrer og tilbyder en stor grad af frihed og ansvar.

Uddannelsesmæssigt er du civilingeniør, datalog eller lignende og har erfaring med teknologierne C#, WPF, WCF, WebAPI, Microsoft SQL Server samt er fortrolig med værktøjerne Visual Studio, Git og VSTS.

Har du erfaring med eller interesse for en eller gerne flere af følgende, er det en fordel: Continuous Integration, Continuous Delivery, Test Driven Development, DevOps og Docker, og ASP.NET

Udviklingsmuligheder og stort potentiale
Du får mulighed for at få et meningsfyldt arbejde i en international virksomhed i hastig vækst. Du bliver en del af IT-teamet og får reference til Cryos' Development Manager. Kulturen, både i virksomheden og i teamet, er uformel med humor og højt til loftet. Der er korte beslutningsveje samt gode muligheder at præge din egen arbejdsdag og for faglig sparring med kolleger på tværs af virksomheden. 

Virksomheden vægter det sociale højt og afholder jævnligt sociale arrangementer. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. Løn gives efter kvalifikationer.  

Om Cryos International ApS 
Cryos International ApS er en international sæd- og ægbank, der i år kan fejre 30 års jubilæum i Danmark. Virksomheden kan bryste sig af at være verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om barn opfyldt. 

Virksomheden er i konstant udvikling og leverer til mere end 100 lande verden over. Cryos  tilskriver deres succes til forskning og udvikling og til de dygtige personer, der arbejder for dem. 

Vi glæder os til at høre fra dig
Er du interesseret i muligheden for at arbejde for Cryos International ApS, så send din ansøgning og dit CV via link her på siden. Ansøgninger behandles løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Der ventes dog gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Kim Bisgaard på kb@betterpeople.dk eller på +45 5050 3339 eller Team Lead Maria Faber på mf@betterpeople.dk eller +45 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

 

(C) betterpeople A/S

 

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International

Virksomhed
Cryos International ApS

Sted
Aarhus

Kategori
IT

Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk
Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk