Store Manager søges til showroom i København for nyt, globalt møbelbrand, alton&heim

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du interesse for design og interiør, og er du en dygtig sælger med potentiale til at gå forrest i opbygningen og udrulningen af et nyt dansk front-edge møbelbrand? Så er du måske den Store Manager, vi leder efter til alton&heim!

Virksomheden er et nyt, internationalt møbelbrand, som på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at åbne showrooms i henholdsvis Aarhus og Oslo. Det tredje showroom kommer til at åbne i København. Du får her muligheden for at få en nøglerolle og blive en del af den spændende udrulning og efterfølgende drift.

Ambassadør for brand og medarbejdere
Som Store Manager for det kommende, nyopstartede showroom får du det overordnede ansvar for driften heraf, ligesom du bliver ansvarlig for salget og de opstillede salgsbudgetter. Som daglig frontfigur bliver din primære opgave at være en sand ambassadør for brandet og agere rollemodel for dine medarbejdere, med hvem du sikrer en positiv udvikling af showroomet. Din mission er derfor også at lede og motivere medarbejderne samt coache dem inden for salg, så deres salgspotentiale løbende udvikles. Du sikrer herigennem at såvel teamet som showroomet altid fremstår skarpt og professionelt, så kunderne får en god oplevelse. Du får tilmed til opgave at udarbejde vagtplaner, der sikrer den rette balance mellem økonomi, kundetilfredshed og trivsel.

Salgsprofil med stort drive
Du er en dygtig sælger, som prioriterer at finde de bedste løsninger til kunderne, og du har eksempelvis erfaring inden for salg og butiksdrift. Det er tilmed en fordel, hvis du har såvel ledelsesmæssig erfaring som direkte erfaring fra branchen, men det er ikke et krav. Vigtigst er det, at du har masser af drive, og at du er en person, som lykkes med at samle teamet om opgaven gennem din synlige ledelse. Du er positiv af natur og står inde for det brand, du repræsenterer, ligesom du naturligt har ambitioner på din virksomhed og medarbejderes vegne. Din selvstændighed er ikke til at tage fejl af, og du er altid imødekommende og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Solid ejerkreds og seriøse ambitioner
Som Store Manager for alton&heims tredje butik kommer du med på en spændende vækstrejse. Du bliver ansat i en international møbelkoncern med seriøse ambitioner og en solid ejerkreds bag sig. alton&heim har hovedkontor i Aarhus, og produkterne er designede af danske designere i skarp, ny, skandinavisk stil. Møblerne produceres i Europa, og der er fokus på miljøvenlig produktion og anvendelsen af bæredygtige materialer. Der er derved lagt op til en spændende rejse, hvor bæredygtighed, kvalitet og skandinavisk stil og design er i fokus, så hvis det lyder som en rejse helt i din ånd, så er stillingen som Store Manager måske den rette mulighed for dig.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Synes du stillingen lyder interessant, så upload din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så send gerne afsted med det samme. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte betterpeoples Team Lead, Gitte Højlund på +45 5382 4466 eller gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

 

Store Manager søges til showroom i København for nyt, globalt møbelbrand, alton&heim

Store Manager søges til showroom i København for nyt, globalt møbelbrand, alton&heim

Virksomhed
alton&heim

Sted
København

Kategori
Ledelse

Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk