Erfaren teamchef søges til Constructa, Silkeborg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du en baggrund som konstruktionsingeniør med flere års erfaring som leder og fagligt fyrtårn? Brænder du for at udvikle dine kollegaer og dig selv fagligt, og vil du være med til at sætte retningen for en stærk, tværfaglig organisation, der mestrer alle facetter inden for ingeniør- og arkitektfaget? Så er du formentlig den teamchef, vi søger til Constructa i Silkeborg.

betterpeople søger på vegne af Constructa i Silkeborg en teamchef.

Constructa er en uvildig, rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Constructa rådgiver inden for ingeniør- og arkitektfaget og beskæftiger ca. 60 medarbejdere fordelt i Horsens, Roskilde, Bjerringbro og på virksomhedens hovedkontor i Silkeborg.

Nøglerolle med overordnet ansvar for ingeniørteamet
Som teamchef for Constructas ingeniørteam, der i alt tæller tre teams; Konstruktioner, Installationer samt Vej & Anlæg, får du det overordnede ansvar for teamets 16 dygtige medarbejdere. Ud af de 16 medarbejdere er konstruktionsteamets syv medarbejdere i direkte reference til dig, da du varetager rollen som teamleder for dette team. De to øvrige teamledere for henholdsvis Installationer og Vej & Anlæg referer ligeledes til dig. Sagt med andre ord får du det personalemæssige ansvar for konstruktionsteamet samtidig med, at du er teamchef for hele ingeniørteamet.

I rollen som teamchef får du et væsentligt fagligt og forretningsmæssigt ansvar. Du er blandt andet ansvarlig for ingeniørteamets forretningsmæssige performance og udvikling, ligesom du har et medansvar, når det kommer til Constructas samlede udvikling. Du vil fungere som ingeniørteamets faglige fyrtårn, hvorfor du er indstillet på at tage styring inden for dit fagområde, guide og vejlede medarbejderne samt implementere f.eks. digitale værktøjer. Herunder foreligger der en vigtig opgave i at bidrage til udviklingen inden for BIM og IKT samt forbedre processerne for kvalitetssikring. En af dine primære opgaver som teamleder for konstruktionsteamet bliver at sikre leverance, trivsel og faglig udvikling samt ressourceplanlægning.

Du referer til virksomhedens administrerende direktør og får en plads i chefgruppen og dermed en central rolle i forhold til sparring, udvikling og implementering af virksomhedens strategi og handlingsplaner.

Erfaren leder og konstruktionsingeniør
Dine kvalifikationer har du opnået gennem flere års erfaring fra en lignende stilling som leder i branchen. Du er uddannet konstruktionsingeniør, og er du tilmed anerkendt statiker, er det en fordel. Som person har du evnen til at inspirere og motivere dem, du leder og arbejder sammen med, og det er nødvendigt, at du både har evnerne og lysten til at samarbejde på tværs af organisationen, da tværfaglighed og samarbejde udgør en central del af Constructas DNA og styrke. Du brænder for dit fag, hvilket kommer til udtryk gennem din høje faglighed og passion for at sparre med teamet og sikre kvalitet og udvikling. Du er en løsnings- og temaorienteret person, der hviler i dig selv og er god til at holde overblik. Du besidder ordentlighed og eftertanke, og du motiveres af at se hele holdet og organisationen lykkes – et succeskriterie, der falder dig naturligt at gå forrest for at opnå. Andre beskriver dig som en person, der har let ved at samarbejde og kommunikere med mennesker på alle niveauer og på tværs af faggrupper.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære
Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Det er en arbejdsplads, som er præget af tværfaglighed, fælles passion og et ekstraordinært godt socialt samvær. Du bliver teamchef på en arbejdsplads med stærke værdier, hvor medarbejderne er glade for at komme, og hvor alle bidrager til en positiv atmosfære og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Constructa prioriterer en hverdag, hvor forretning, dygtiggørelse og hverdagslivet harmonerer i en sund balance. Som teamchef tilbydes du en nøglerolle med masser af indflydelse og rig mulighed for at udvikle dig selv, dine medarbejdere og hele organisationen.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller People & Business Developer, Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Erfaren teamchef søges til Constructa, Silkeborg

Erfaren teamchef søges til Constructa, Silkeborg

Virksomhed
Constructa A/S

Sted
Silkeborg

Kategori
Ledelse

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk