betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Har du teknisk B2B salgserfaring og evnen til at vejlede? Har du lyst til at samarbejde med både kendte og nye kundenetværk? betterpeople A/S søger en stærk teknisk salgsrådgiver med et godt netværksgen til S-Connect.

Rådgivning og B2B salg
Stillingen som teknisk salgsrådgiver tilbyder en spændende og varieret hverdag med mange vekslende arbejdsopgaver. Det primære arbejdsområde er at yde teknisk rådgivning og derigennem varetage B2B salg i hele Danmark, så de eksisterende kunderelationer vedligeholdes og udvikles. Du må derfor have stor interesse i at vejlede og understøtte kunderne i at skabe gode løsninger. I stillingen skal du være proaktiv og opsøgende i forhold til nye salgsmuligheder samt holde af at tale med kunderne. Dagligdagen består af både interne og eksterne kommunikations- og salgsopgaver. Du kommer til at rådgive og betjene kunder per telefon og mail samt udarbejde tilbud og følge op på disse. Derudover vil arbejdsopgaverne også omfatte mødebooking med eksisterende og potentielle kunder, ordremodtagelse og -behandling samt diverse ad hoc opgaver.  

Du vil få din daglige gang på kontoret i Risskov og kan forvente månedligt at få mulighed for at besøge kunder i København m.m. Det betyder, at du vil komme til at arbejde under en stor grad af frihed og selvstændighed med rig mulighed for at strukturere din egen arbejdsdag.

Teknisk forståelse og salgsdrive
Din baggrund byder på teknisk erfaring og en interesse for teknik, så du er i stand til at tale med systemintegratorer og forhandlere samt vejlede og svare på spørgsmål om produkterne. Du har gerne en uddannelsesbaggrund som ingeniør eller elektroniktekniker. Det forventes, at du har en teknisk forståelse og er god til at sætte dig ind i de samlede løsninger. Du behøver ikke at have konkret produktkendskab - det skal du nok lære hen ad vejen. Erfaring inden for interface og A/V er at foretrække, og kendskab til CRM-systemer vil være en fordel.

Du er god til tale med kunder og opsøge dialoger og viden om tekniske løsninger. Da jobbet indebærer en del kundekontakt, er det vigtigt, at du er positiv og evner at formidle dette, når du kommunikerer med kunderne. Der er en høj grad af frihed i stillingen, så du må have drive og selvdisciplin og evne selv at nå i mål med dine opgaver. 

Stort udviklingspotentiale
For den rette kandidat tilbyder stillingen en spændende og varieret hverdag samt gode karrieremuligheder. Der er mulighed for at lære meget og udfordre sig selv - personligt såvel som fagligt. For kandidaten med lyst og drive til at udvikle sig, vil der desuden være mulighed for at stifte bekendtskab med yderligere ansvarsområder inden for organisationen. 

S-Connect
S-Connect er den danske afdeling af den europæiske koncern SPHINX og er en af de førende europæiske distributører inden for industriel IT. De har omkring 15.000 forskellige produkter inden for automation, datakommunikation, netværk og A/V, og de har afdelinger i en lang række europæiske lande. Se mere om på S-Connect deres hjemmeside.

Ansøgning
Ønsker du at søge stillingen, så upload din motiverede ansøgning og dit CV via linket her på siden. Stillingen er til besættelse sidst på året, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead Maria Faber på email mf@betterpeople.dk eller tlf. +45 5382 4466 eller direktør Kim Bisgaard på kb@betterpeople.dk eller +45 5050 3339. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

 

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect

betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect

Virksomhed
S-Connect

Sted
Aarhus

Kategori
Salg

Maria Faber

Spørgsmål til jobbet?

Maria Faber

+45 5382 4466

mf@betterpeople.dk
Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk