Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Denne stilling er allerede besat. Klik her for at se vores øvrige jobopslag.

Ønsker du en spændende og varieret hverdag, hvor du selvstændigt varetager store og små opgaver? Kunne du tænke dig at samarbejde med kompetente kolleger og udvikle dig til fremtiden? Er du nysgerrig på de mange muligheder, så læs videre.

Videndeling og meningsfyldt hverdag med gode relationer
Som VVS-ingeniør hos NIRAS i Esbjerg bliver dit primære ansvarsområde projektering af og rådgivning om VVS-installationer. Du bliver en del af et omfattende netværk med masser af mulighed for sparring med afdelinger i resten af landet. NIRAS arbejder ud fra en filosofi om, at videndeling gør stærkere, så du vil altid kunne få gode råd og ideer fra dine kollegaer. Du kan efter eget ønske få mulighed for at arbejde såvel lokalt og nationalt som internationalt. Udgangspunket er Esbjerg, og du får en lokal portefølje af kunder og relationer, som du skal hjælpe og skabe et godt samarbejde med i dagligdagen. 

Godt fundament og stort drive
Rent fagligt er du bredt funderet og har dit håndværk samt din teoretiske ramme i orden. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling og er velbevandret inden for beregninger af installationer samt BSim-beregninger og energirammeberegninger. Har du erfaring med sprinkel- eller svømmebadsteknik er det en fordel, men ikke et krav. Virksomheden favner bredt, så der er projekter i alle størrelser lige fra husinstallationer til større industribyggerier. I øjeblikket er der eksempelvis særligt mange byggeprojekter inden for institutions- og hospitalsområdet - både i forbindelse med nybyg og ombygning. Virksomheden er i hastig vækst, så projekterne er mange og alsidige, hvilket din hverdag vil bære præg af. Du skal derfor trives med at have travlt og skal kunne se muligheder frem for begrænsninger. 

Som person er du selvstændig og nyder en alsidig hverdag med samarbejde med dygtige kolleger. Du er løsningsorienteret og skaber selv struktur inden for de overordnede rammer. Du er imødekommende og har lyst til at tage del i den sociale og faglige sparring, der er kendetegnende for virksomheden. Du er god til at kommunikere på alle niveauer og både taler og skriver godt dansk.

Karrieremuligheder i en stærk virksomhed med gode kollegaer
Som VVS-ingeniør ved NIRAS bliver du en del af en spændende virksomhed, hvor der bliver lagt vægt på frihed under ansvar, selvstændighed og personligt engagement. Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt med masser af humor og godt kollegaskab. Der vil være rig mulighed for at udvikle din faglighed gennem arbejde på både større og mindre projekter. Karrieremulighederne er store, og du får i høj grad medindflydelse på din arbejdssituation. Du får mulighed for at opbygge og udvikle din egen kundeportefølje, så din hverdag bliver varieret efter eget ønske og formet af frihed under ansvar. 

Vil du høre mere eller søge ser vi frem til at høre fra dig
Synes du, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning og CV via linket her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt kommerciel direktør Ida Storm på e-mail is@betterpeople.dk eller mobil +45 9386 5656 eller direktør Kim Bisgaard på e-mail kb@betterpeople.dk eller mobil +45 5050 3339.

Da stillingen ønskes besat snarest muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Dog ventes der gerne på den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.  

NIRAS  er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. NIRAS er en af de største og førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien og har en vision om at udvikle bæredygtigt byggeri og designe bygninger, som mennesker trives i. Efter en nylig fusion med Alectia tæller NIRAS nu mere end 1700 medarbejdere inden for projektering og bygherrerådgivning. Som følge af den udvikling udvides medarbejderstaben nu for at kunne håndtere alle de store og spændende kommende projekter.

 

(C) betterpeople A/S

Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg

Virksomhed
NIRAS

Sted
Esbjerg

Kategori
Byggeri

Ida Storm

Spørgsmål til jobbet?

Ida Storm

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk
Kim Bisgaard

Spørgsmål til jobbet?

Kim Bisgaard

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk