Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef søges til Heymate i Aarhus

Vil du med på en kick-ass iværksætterrejse i en ambitiøs virksomhed, der allerede har skabt flotte resultater, men kun lige er begyndt? Har du erfaring med økonomi og revision samt en god forretningsforståelse, og kan du tage ansvar for en økonomifunktion? Så er her en unik jobmulighed, du ikke må gå glip af!

betterpeople søger på vegne af Heymate en økonomi- og administrationschef.

Heymate er et mediehus beliggende i hjertet af Aarhus, som skaber og investerer i succesfulde digitale forretninger. På små tre år har Heymate skabt en forretning med 100 websites, to millioner brugere hver måned og 60 medarbejdere fordelt på selskaberne: Heymate, Heymedia, Hey forsikring, Trademate, Admill, Vores Mediehus og Spain Holiday.

Ansvar for økonomi og opbygning af en fælles backbone
Heymate har vokseværk, og derfor søger de nu en økonomi- og administrationschef, der får ansvar for alle koncernselskabernes økonomi- og administrationsopgaver. Koncernen består af en gruppe relativt nye og hurtigt voksende online-selskaber, der har behov for at få skabt overblik og fælles backbone for økonomi og fremtidige investeringer.

Din primære opgave bliver derfor at insource økonomifunktionen, skabe en fælles platform og de nødvendige og afgørende strukturer for hele koncernens økonomifunktion, men ligeledes for hvert enkelt selskab. På baggrund af din forståelse for hver forretning og konstruktive sparring med de forskellige forretningsledere får du til opgave at skabe individuelle platforme, der forbedrer og passer til den enkelte forretning. Du bliver, sagt med andre ord, en vigtig medspiller for selskaberne, som du virkelig har mulighed for at berige og løfte - og de glæder sig til, at du bliver en del af holdet.

Eksempler på ansvarsområder:

  • Fakturering, bogholderi og debitorer
  • Budgetter, forecast og rapportering
  • Forretningsmæssige analyser, due diligence og innovationsstøtte
  • Administration, f.eks. kontrakter og GDPR
  • Løn, timeregistrering og ansættelseskontrakter
  • Bank, revision, skat, årsregnskaber og e-boks

 Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef med gode samarbejdsevner
Dine kvalifikationer har du opnået gennem en relevant økonomisk uddannelse som cand.merc.aud. eller lignende. Du har formentlig erfaring med at rådgive en forskelligartet ”kundeportefølje” fra en tidligere stilling som revisor, controller, økonomiansvarlig eller tilsvarende, og du er klar til det næste step i din karriere. Din tilgang til dit arbejde er analytisk, og du agerer altid ud fra et forretningsorienteret perspektiv, når du udfolder dine evner til at skabe struktur og eksekvering. Du er fagligt skarp, formentlig Excel-ekspert og kan generelt dit stof, så du kan gå forrest i løsningen af opgaverne og virkelig understøtte Heymate på det økonomiske område. Som person er du ambitiøs, fleksibel og parat til at yde en passioneret indsats og gå forrest i udviklingen af Heymate sammen med de øvrige forretningsledere. Andre vil beskrive dig som imødekommende af natur – en person, der har masser af drive og er let at samarbejde og kommunikere med.

Vækste i vildskab, men aldrig blive store
I stillingen som økonomi- og administrationschef bliver du en vigtig forretningsleder hos Heymate, og du kommer til at arbejde med nogle særdeles spændende kunder. Det er et alsidigt og afvekslende job, som du tager del i at definere og virkelig kan vokse i, og du kommer til at indgå i et stærk team i en virksomhed med et enormt potentiale og team-spirit i topklasse.

Kulturen er præget af ambitionen om at ’vækste i vildskab, men aldrig blive store’ kombineret med tilgangen ’eksekvering For The Win’ og en mentalitet, der bygger på ’en for alle, alle for en’.
Der er en enorm fleksibilitet hos Heymate, og der tilbydes masser af sociale aktiviteter som sportslige events og festlige arrangementer.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller på telefon 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef søges til Heymate i Aarhus

Forretningsorienteret økonomi- og administrationschef søges til Heymate i Aarhus

Virksomhed
Heymate

Sted
Aarhus

Kategori
Økonomi

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk